Anti age njega kože za vječno mlade i predivne ruke

Anti age njega kože za vječno
mlade i predivne ruke

Beauty stručnjaci naglašavaju kako su dvadesete pravo vrijeme kada trebamo početi s njegom kože s ciljem sprječavanja nastanka bora. Uz to što najviše pažnje posvećujemo njezi lica, vrata i dekoltea kako bi naša koža bila što baršunastija, nikako ne smijemo zaboraviti na ruke. Upravo njega kože ruku jedan je od najvažnijih beauty rituala.

Lijepe i nježne ruke vrlo su važne za cjelokupan dojam njegovanog izgleda. S obzirom na to da su ruke najizloženiji dio tijela vanjskim utjecajima na njima se najbolje vide godine, ali i način života. Ukoliko ne želite da koža ruku postane tanka, ispucana, hrapava i neelastična te ukoliko želite izbjeći pojavu tamnih pjega posvetite joj pažnju kakvu zaslužuje. Tako ćete najbolje očuvati njezinu mladost i podatnost. Pritom je poželjno uvijek pored sebe imati hidratantnu kremu. No, osim mirisnih i divnih kozmetičkih proizvoda, možemo baršunastom izgledu kože ruku pridodati i male trikove kako bi rezultat bio potpun.

A post shared by Leonie Hanne (@ohhcouture) on

Uz kozmetičke proizvode, razmazite svoje ruke i malim trikovima

U svakodnevnim kućanskim poslovima zato ne izlažite ruke rizicima pod utjecajem sredstava za čišćenje već ih zaštitite rukavicama. Uz agresivne sastojke samo ćemo ubrzati neželjeno starenje kože. Radije nagradite ruke masažom i pilingom barem jednom tjedno. Pritom možete koristiti prirodne namirnice poput maslinovog ulja i šećera. Ne perite ruke niti u prehladnoj niti u pretoploj vodi. Budite brižni i prema noktima. Masaža uljima ili vazelinom, učinit će da vaši nokti budu zdravi i čvrsti. Konačni rezultat ovakve brige o rukama bit će i više nego odličan.

Uz takav pristup i odabir kvalitetne kreme za ruke, nema straha od ubrzanog starenja kože.

Anti age kreme za ruke

Sarah Champan Overnight Hand and Nail TreatmentSarah Champan Overnight Hand and Nail Treatment

Sarah Champan Overnight Hand and Nail Treatment

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Sisley, Aurelia, Sarah Chapman, Anne Moller, Clarins, Nuxe, Avène

Učitati još
Zatvori