Sada je pravi trenutak za kupovinu nove odjeće za vježbanje

ADIDAS PRIMEKNIT – BECOME THE MOVEMENT

S dolaskom toplijeg vremena i najavom skorog ljeta mnogima je na pamet pala ista misao – kako se što prije vratiti u formu i ponosno pokazivati isklesano tijelo na plaži. Nažalost, jednostavnog rješenja na ovu problematiku nema, jer put do odlične forme vodi isključivo preko pravilne prehrane i pravilnog vježbanja. Ipak, da nije sve tako crno pobrinuo se jedan od vodećih svjetskih brendova sportske odjeće i obuće, adidas, koji je ovih dana u Hrvatskoj predstavio novu kolekciju odjeće za vježbanje – adidas PrimeKnit.

Pod geslom “Become The Movement” adidas je novom kolekcijom obuhvatio kako višegodišnje iskustvo i istraživanja u potrazi za vrhunskim materijalima koji će pružati potporu tijelu prilikom većih napora, tako i revolucionarne inovacije u tehnologiji šivanja. Rezultat je i više no uspješan, što je potvrdila i gužva prilikom zagrebačkog predstavljanja kolekcije. Kupci su s velikim interesom slušali što su im o treninzima i važnosti ispravne odjeće prilikom vježbama pričale iskusne trenerice Marija Androšević i Andrea Solomun. Mnogi od njih su zasigurno slijedili njihove savjete i odabrali adidas PrimeKnit kao najbolju odjevnu kombinaciju za sportske aktivnosti.

PRIMEKNIT KOLEKCIJA ZA SNAŽNE I SAMOPOUZDANE ŽENE

Iako kolekcija sadrži i odjeću za pripadnike snažnijeg spola, u Zagrebu je predstavljen dio kolekcije posvećen damama. U ponudi se nalaze:

  1. ALL ME PRIMEKNIT FLW BRA – sportski grudnjaci koji besprijekorno pristaju tijelu i pružaju potporu, posebno osmišljeni za žene s manjim grudima. Fleksibilne naramenice omogućuju različite kombinacije podešavanja, a tu su i spužvasti umeci koji se po potrebi mogu skinuti
  2. BELIEVE THIS PRIMEKNIT FLW TIGHTS – udobne sportske tajice visokog struka i zanimljivog kroja, koje ističu figuru dok fleksibilna tkanina prati svaki pokret.
  3. FREELIFT 360 PRIMEKNIT FLW MAJICA – odlična majica za vježbanje koja omogućuje neometani pokret. Meki dodir pamuka za osjećaj maksimalne udobnosti.

Pogodnosti za kupce

U vremenu od 15. do 30. travnja adidas je pripremio još neke pogodnosti za svoje vjerne korisnice. Svaku kupnju nekog od odjevnih predmeta iz kolekcije PrimeKnit adidas će nagraditi crno-sivom, posebno dizajniranom platnenom torbicom u kojoj dame mogu svoje sportske grudnjake i tajice bezbrižno nositi na trening.

Vikendima tijekom trajanja kampanje (19./20. travnja te 26./27.travnja) kupcima će na usluzi biti i shopping edukatorice, koje će savjetovati kako odabrati najbolji grudnjak za vježbanje te pričati o važnosti odabira ispravne odjeće za vježbanje.

Sve kreativce zaljubljene u sport i vježbanje posebno će razveseliti najavljeno foto natjecanje. Dame koje odluče isprobati nove komade iz PrimeKnit kolekcije mogu se fotografirati ispred posebnog walla koji se nalazi u trgovini pokraj displaya s novom kolekciju u svom novom outfitu te fotografiju postaviti na Instagram uz #adidasPrimeKnitfotonatjecaj. Dvije sretne pobjednice natječaja osvojit će individualni trening s Marijom Andrijašević i Andreom Solomun.

Foto: Instagram

0