10 najmirisnijih proizvoda za kosu koje ćete obožavati

@oljaryz

Kažu kako je miris najjače osjetilo, a miris drugih može se i dugo urezat u pamćenje pa postaje logično kako je i mirisna kosa definitivno veliki plus. Naravno, nesumnjivo je da su na prvom mjestu zdravlje i njega kosa, no ima li išta bolje kad ona nakon cijelog tretmana i izvrsno miriši. To je apsolutni #hairgoals, no teško je pronaći proizvod koji će zadovoljiti svaki naš “zahtjev”.

Mirisan, umirujući i ugodan osjećaj

U potrazi za savršenim proizvoom, uvijek težimo tome da ima hranjiva svojstva za naš tip kose, no kad se na polici u kupaonici nađe proizvod koji njeguje kosu, daje joj sve potrebne vitamine, čini je glatkom, a uz to i mirisnom, osjećaj je poput nekog beauty jackpota! Neki proizvodi toliko opojno mirišu pa parfem ponekad jednostavno nije potreban, a dodatan je plus što se i nakon kućnog tretmana može dobiti onaj umirujući i ugodan osjećaj, kao i kad izađemo iz frizerskog salona.

@oljaryz

Izdvojili smo nekoliko proizvoda za kosu koji su odličnu za njezinu njegu, a istovremeno je čine mirisnom – bolje ne može, zar ne? Odaberite svog favorita i vrijeme je za pravi good hair day!

mirisna-kosa
Elizabeth and James Nirvana Bourbon Dry Shampoo
mirisna-kosa
Balmain Paris Hair Couture Strong Session Hairspray
mirisna-kosa
Morrocanoil Treatment
mirisna-kosa
Amika Perk Up suhi šampon
mirisna-kosa
Oribe Dry Texturizing Spray
mirisna-kosa
Matrix Biolage 3Butter Control System Overnight Mask
mirisna-kosa
Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo
mirisna-kosa
Living Proof No Frizz Nourishing Oil
mirisna-kosa
Mon Shampoing Perfumed Styling Mist
mirisna-kosa
Philip B Oud Royal Thermal Protection Spray

Foto: Instagram,Elizabeth and James, Balmain, Morrocanoil, Amika, Oribe, Matrix Biolage, Kerastase, Living Proof, Mon Sahmpoing, Philip B

1