Nekoliko kozmetičkih proizvoda za koje žene tvrde da im traju – vječno

dugovjecna sminka
@_hollyt

U kozmetičkoj torbici sigurno imate neki proizvod koji stvarno dugo traje. Koristite ga svaki dan, ne štedite ga nimalo, a on je i dalje tu. Dugovječna šminka može biti neko rumenilo, ruž, tekući puder ili sjenilo, no sigurno imate barem jedan proizvod! Mallory Rice, izvršna urednica Man Repellera, primijetila je kako joj stick za usne i obraze traje stvarno jako, jako dugo pa je zamolila i svoje kolegice da joj otkriju koji su to proizvodi za koje im se čini da im jednostavno nema kraja. Za ovaj vječni proizvod kaže da ga je nanosila baš svaki dan. “Preživio” je selidbu, promjenu posla, a nije bio izgubljen, kako to često zna biti s balzamima za usne. Navela je da je najbolja stvar ta što – nije još ni do pola potrošen, već smatra da će ga moći koristiti još sigurno godinu dana.

dugovjecna sminka
Milk Lip+Cheek Stick

Koordinatorica njihova ureda ostala je oduševljena sredstvom za uklanjanje šminke. Priznaje da nema neku svoju standardnu beauty rutinu, ali Alder New York tekućinu za uklanjanje nečistoća s lica opisuje kao “nešto čarobno”, a dovoljno je tek nekoliko kapljica da bi lice bilo čisto.

dugovjecna sminka
Alder New York Everyday Face Cleanser

Jedna od dama otkrila je kako joj je NARS sjajilo za usne jedan od omiljenih proizvoda u kozmetičkoj torbici jer se jednostavno ne miče s usana! Njezin odabir je nijansa slična njezinoj prirodnoj boji usana, a dodaje da joj može potrajati i cijeli dan. Proizvod joj zna potrajati i do osam mjeseci, a kao jedinu malu zamjerku navodi činjenicu da su joj usne ponekad suhe, no ništa što se ne može riješiti u nekoliko poteza balzama za usne.

dugovjecna sminka
NARS Cosmetics Powermatte Lip Pigment

Cliniqueov tekući puder jedan je od onih proizvoda kod kojeg je dovoljna tek kapljica da bi “odradio” svoj posao. Kažu kako može trajati i godinu dana, a može se koristiti za prekrivanje cijelog lica ili tek pojedinog prištića.

dugovjecna sminka
Clinique Acne Solutions Liquid Makeup

Jedan od proizvoda s definitivno najdužim vijekom uporabe je set za obrve. Svi znamo koliko su obrve važan dio svakodnevnog looka, a Benefitov Brow Zings set za obrve jedan je od onih koji se nalaze na listi favorita brojnih žena. Dio seta je vosak koji pomaže u oblikovanju obrva, a sjenilima se dodaje boja i pojačava prirodna tekstura. U kompletu dolazi i četka koja olakšava nanošenje.

dugovjecna sminka
Benefit Brow Zings Eyebrow Shaping Kit

Izvršnoj urednici Man Repellera jedna od urednica rekla je kako Yves Saint Laurent set sjenila koristi još od 2015. godine, a da on pritom nije izgubio pigment. Voli ga jer su boje neutralne pa odgovaraju različitim kombinacijama, a amabalaža je dovoljno mala da može stati u većinu kozmetičkih torbica.

dugovjecna sminka
Yves Saint Laurent Couture Variation Palette

Znate one ruževe za usne koji hidratiziraju usne, ostavljaju lijepu nijansu na njima, nisu ljepljivi i nemate osjećaj da će se svako malo obrisati? Upravo tako opisuju Cliniqueov ruž za usne koji dolazi u dvije nijanse – Pink i Black Honey, od kojih je jedna idealna za dnevna, a druga za večernja izdanja. Modna urednica Man Repellera tvrdi kako joj ovaj proizvod traje čak dvije godine!

dugovjecna sminka
Clinique Almost Lipstick Black Honey

Foto: Notino, Look Fantastic, Nordstrom, Douglas, Cult Beauty

0