Osam crvenih ruževa zbog kojih će vaši zubi izgledati još bjelje

crveni-ruz-bijeli-zubi
@esteelalonde

Crveni ruž pravi je make up klasik koji je neizostavan dio kozmetičke torbice. Odličan je izbor za svaki dan kad stylingu želite dodati klasičan prizvuk ili ga jednostavno osvježiti, a crveni ruž postaje prave must have kad je riječ o formalnim prilikama i večernjim druženjima. Jedno je sigurno – s crvenim ružem na usnama definitivno ne možete proći nezamijećeno s obzirom na to da je riječ o upečatljivom komadu make upa. Iako će mnoge žene reći kako se s njim osjećaju samopouzdanije, druge će ga izbjegavati nositi upravo iz tog razloga.

Birajte ruževe s plavim podtonom

crveni-ruz-bijeli-zubi
@taylorlashae

Naime, zbog odabira krive nijanse ruža, zubi mogu izgledati žuće nego uistinu jesu pa kod kupnje novog, omiljenog ruža definitivno treba pripaziti na izbor i podtonove. Kako bi zubi izgledali bjelje nego što jesu, bitno je odabrati pravi podton. Svi tonovi u make upu temelje se na tri osnovne boje: plavoj, žutoj i crvenoj. Stručnjaci kažu da će, oni ruževi koji imaju plavu bazu, biti hladnije crvene boje, a to je formula s kojom će zubi izgledati bjelje. Temeljna plava boja će kontrastirati i neutralizirati prirodne, žute tonove zubiju. S druge strane, treba izbjegavati one ruževe koji imaju žutu i crvenu bazu pa zbog toga izgledaju toplije. Zbog žute boje u zubima, nije dobro koristiti boje s toplim podtonovima jer će to dodatno naglasiti žutu boju zubiju.

Nosite ruž sa samopouzdanjem

crveni-ruz-bijeli-zubi
@anabacinger

Stručnjaci kažu da ispravan ruž nije jednostavo izabrati. Najbolje je uzeti dva ruža i testirati ih na ruci te ih međusobno usporediti. Trebate odlučiti koja od dvije nijanse ima hladiji prizvuk i ta nijansa je – pobjednička! Kako se greška ne bi više ponavljala te da ruž nosite s potpunim samopouzdanjem, izabrali smo osam ruževa s hladnim podtonovima s kojima će zubi izgledati bijelo.

crveni-ruz-bijeli-zubi
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim – 21 Rouge Paradoxe
crveni-ruz-bijeli-zubi

Yves Saint Laurent Tatouage Couture – 10 Carmin Statement – Medium Blue Red
crveni-ruz-bijeli-zubi

Giorgio Armani Rouge d’Armani Matte Lipstick – 403 Lucky Red

crveni-ruz-bijeli-zubi

Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème – Rouge Éclatant
crveni-ruz-bijeli-zubi

Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick – Rouge Profond
crveni-ruz-bijeli-zubi
Becca Cosmetics Ultimate Lipstick Love – Scarlet
crveni-ruz-bijeli-zubi
Becca Cosmetics Ultimate Lipsticks Love – Garnet
crveni-ruz-bijeli-zubi

Nars Audacious Lipstick – Rita

0