Našli smo univerzalni drogerijski crveni ruž koji paše baš svakoj puti
Našli smo univerzalni drogerijski crveni ruž koji paše baš svakoj puti

Našli smo univerzalni drogerijski crveni
ruž koji paše baš svakoj puti

Crveni ruž je oduvijek klasik i tako će ostati zauvijek. Naprosto, to je tako i radi se o boji ruža koja nikada neće biti démodé. Ovo božićno i novogodišnje vrijeme, pak, sezona je crvenih ruževa. Sada ih nekako najviše volimo nositi i savršen su dodatak blagdanskim make up lookovima. Ipak, jasno je da nije svaki crveni ruž isti i da nije svaki crveni ruž za svakog. Ipak, postoje neke univerzalne nijanse koje izgledaju dobro na svakoj puti. Takva je i ova drogerijskog brenda Maybelline.

Radi se o ružu nijanse “Red for me”. Klasična je to crvena nijansa, jaka, s hadnijim podtonovima. Ovaj ruž dio je kolekcije Color Sensational Made For All Lipstick. Ukupno je sedam nijansi koje su sve univerzalne i mogu ih nositi ljudi svih puti i podtonova. Finiš ovih ruževa je satenski, pomalo sjajan. Naravno, ovaj ruž neće biti trajan kao neki tekući ruževi, ali svejedno će trajati na usnama, a i bit će ugodniji od tekućih mat ruževa koji isušuju usnice.

univerzalni crveni ruž

Nakon malo potrage i testiranja, ispada i da je ovaj Maybelline ruž dosta dobar dupe za Dior Rouge Forver u nijansi 999. Cijena Diorovog ruža je 300 kuna, dok ovaj Maybelline stoji oko 60 kuna. Rekli bismo da se radi o prilično dobroj ponudi, koju vrijedi iskoristiti ako ste baš sada u potrazi za crvenim ružem.

Kako pravilno nanijeti crveni ruž?

Crveni ruž, kao i mnogi drugi tamniji ruževi, imaju tendenciju “krvariti”, odnosno ući u sitne borice oko usana. Zato prije nanošenja crvenog ruža, usne najprije treba obrubiti crvenom olovkom za usne. To će spriječiti da se ruž razmaže van granica usana. Osim toga, da bi crveni ruž izgledao besprijekorno, na usnama prije nanošenja treba napraviti piling kako one ne bi bile ispucane. Tek kada sve to odradite, možete biti sigurni da će crveni ruž dobro izgledati i da će biti postojan.

FOTO: Instagram (@taylorlashae, @silkonme), Maybelline

Učitati još
Zatvori