Jedini ruž koji vam treba ovih blagdana: Ova crvena nijansa pristaje baš svima
Jedini ruž koji vam treba ovih blagdana: Ova crvena nijansa pristaje baš svima

Jedini ruž koji vam treba ovih blagdana: Ova
crvena nijansa pristaje baš svima

Crveni ruž je oduvijek klasik i tako će ostati zauvijek. Naprosto, to je tako i radi se o boji ruža koja nikada neće biti démodé. Ipak, jasno je da nije svaki crveni ruž isti i da nije svaki crveni ruž za svakog. Ipak, postoje neke univerzalne nijanse koje izgledaju dobro na svakoj puti. Takva je i ova drogerijskog brenda L’Oreal Paris.

Radi se o ružu nijanse Rouge Avant-Garde. Klasična je to crvena nijansa, jaka, s hadnijim podtonovima. Ovaj ruž dio je kolekcije Color Riche Intense Volume Matte. Ukupno je pet nijansi koje su sve univerzalne i mogu ih nositi ljudi svih puti i podtonova. Finiš ovih ruževa je mat, a usnama daje volumen i postojanost do čak šesnaest sati. Formula ovih ruževa za usne obogaćena je hijaluronskom kiselinom i arganovim uljem. Color Riche Intense Volume Matte ruževi hidratiziraju usne i čine ih dodatno mekima.

Nakon malo potrage i testiranja, ispada i da je ovaj L’Oreal Paris ruž dosta dobar dupe za popularan MAC Ruby Woo ruž za usne. Cijena Diorovog ruža je 300 kuna, dok ovaj L’Orealov košta oko 12,20 €. Rekli bismo da se radi o prilično dobroj ponudi, koju vrijedi iskoristiti ako ste baš sada u potrazi za crvenim ružem.

Kako pravilno nanijeti crveni ruž?

Crveni ruž, kao i mnogi drugi tamniji ruževi, imaju tendenciju “krvariti”, odnosno ući u sitne borice oko usana. Zato prije nanošenja crvenog ruža, usne najprije treba obrubiti crvenom olovkom za usne. To će spriječiti da se ruž razmaže van granica usana. Osim toga, da bi crveni ruž izgledao besprijekorno, na usnama prije nanošenja treba napraviti piling kako one ne bi bile ispucane. Tek kada sve to odradite, možete biti sigurni da će crveni ruž dobro izgledati i da će biti postojan.

Učitati još
Zatvori