U Hrvatsku se konačno može naručiti proizvod zbog kojeg ćete zaboraviti na znojni dekolte
U Hrvatsku se konačno može naručiti proizvod zbog kojeg ćete zaboraviti na znojni dekolte

U Hrvatsku se konačno može naručiti proizvod zbog kojeg ćete zaboraviti na znojni dekolte

Američki brend Megababe ubrzo je osvojio srca žena diljem svijeta upravo radi proizvoda stvorenih upravo za svakodnevnu ženu. I to proizvoda koje do tada nismo nikada niti vidjeli! Jedan od njih je i Bust Dust, puder protiv tzv. underboob znoja, odnosno znojnoga dekoltea.

Iako je ovaj proizvod dostupan na tržištu već neko vrijeme, na njega nas je podsjetio Cult Beauty koji ga je nedavno ulistao i u svoju ponudu. To znači da je proizvod sada dostupan za dostavu u Hrvatsku, pa da vašim proljetnim mukama napokon može doći kraj.

Upoznajte Bust Dust!

Baš kao što nosimo dezodorans jer se znojimo ispod pazuha, u drogerijskoj ponudi je nedostajao proizvod za sprječavanje znoja na grudima. Bilo da imate veće ili manje grudi, preferirate li nositi odjeću bez grudnjaka, već s prvim toplim danima primijetit ćete pojavu znoja. Koliko ćete se znojiti na dekolteu doista je subjektivno, no činjenica koja vrijedi jest: ovo znojenje ekspresno uništi i najslađi outfit.

Vođena tom idejom, osnivačica brenda Megababe i body positivity ikona Katie Sturino bacila se na posao. Osmislila je proizvod koji će zaustaviti znojenje na dekolteu, no koji istovremeno neće sušiti ili iritirati kožu. Iako bi bio najpraktičniji u bočici pod tlakom, ovaj proizvod dolazi u prahu kojega istiskujemo i zatim umasiramo na željeno područje.

Formula koja oduševljava

Bust Dust je namijenjen za sve tipove koža, a prikladan je i za osjetljivu kožu. Koristi kukuruzni škrob za upijanje vlage, što je najveća razlika od klasičnih dezodoransa koji koriste sodu bikarbonu. Također, sadrži aloe veru za hidrataciju i ekstrakt kamilice za umirivanje kože. Pritom, ne sadrži talk koji je čest u puderima u prahu i iznimno je fino mljeven.

Bez brige, iako će se proizvod raspršiti dok ga nanosite, posao će odraditi jednako učinkovito. Bilo da birate nositi grudnjak ili ne.

Asortiman za svakodnevnu ženu

Brend Megababe doista je nešto drugačije na tržištu. Nastao je nakon nezadovoljstva Katie Sturino na postojeću ponudu za žene, koja nije nudila učinkovite i sigurne dezodoranse bez aluminija, proizvode protiv trenja između bedara, maske protiv prištića na stražnjici i slično. Brend je clean filozofije i karakterističnih zabavnih pakiranja, no asortimanom pruža pregršt artikla za koje ste zasigurno barem jednom pomislili da bi vam dobro došli.

Bust Dust je, kao i ostali proizvodi brenda Megababe, dostupan na Cult Beautyju.

Foto: Pexels, Instagram (@saavan.ritu),  Megababe

Učitati još
Zatvori