Tonirana krema iz Zare opasna je konkurencija puno skupljim opcijama
Tonirana krema iz Zare opasna je konkurencija puno skupljim opcijama

Tonirana krema iz Zare opasna je
konkurencija puno skupljim opcijama

Prije nekoliko mjeseci jedan tonirani balzam gotovo je posvađao beauty kreatore na TikToku. Radi se o Jones Road toniranom balzamu “What The Foundation” iza kojeg stoji legendarna Bobbi Brown. Problem je nastao kada su neki beauty kreatori taj balzam počeli nanositi onako kako bi nanosili tekući puder, a to su bile puno veće količine nego što je potrebno za taj proizvod. Zbog toga on nije dobro izgledao pa su mu krenuli davati negativne recenzije.

Zbog svega toga javila se i sama Bobbi Brown koja je napravila parodični video kojim se pomalo narugala svima koji su proizvod nanosili krivo i onda donosili zaključak da ne valja. Na kraju su svi naučili kako se ovaj balzam koristi te su zaključili da je super ako tražite prirodni look. Taj Jones Road proizvod za sve je koji samo žele ujednačiti ten, a on osim dekorativne uloge ima i onu njegujuću. Nažalost nije dostupan u Hrvatskoj.

zara tonirana krema
Jones road

Povoljnija Zara tonirana krema

Srećom, stvar, kao i mnogo puta dosad, spašava Zara. Naime, oni u svojoj ponudi imaju toniranu kremu koja je gotovo jednake teksture kao i Jones Road What The Foundation. Isprobali smo je i možemo reći da se radi o gotovo identičnom proizvodu koji služi istoj svrsi. Zara tonirana krema savršeno ujednačava ten, a istovremeno ne izgleda kao tekući puder te je na koži gotovo neprimjetna. Savršen proizvod za suhu i zreliju kožu, a po našem iskustvu dobro izgleda i na kombiniranoj koži. Naime, na kraju dana ona nije izgledala masno već ima zdravi sjaj.

Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer stapa se s kožom i daje joj blistavost. Dolazi u 18 nijansi, a savršen je dodatak vašoj skin care rutini. S obzirom na to da se radi o hidratantnom losionu, kako stoji na Zara stranici, on djeluje kao hibrid kreme i pudera i tako pruža ujednačen ten koji izgleda kao da nosite filter u pravom životu. Cijena mu je 120 kuna. Cijena Jones Road toniranog balzama je 330 kuna, dakle ovaj Zarin zvuči kao odlična prilika.

zara tonirana krema
Zara - HYDRO GLOW TINTED MOISTURIZER
zara tonirana krema
Zara - HYDRO GLOW TINTED MOISTURIZER

Kako se zapravo koristi?

Kod ovakvih proizvoda je ključno kako ih nanosite. Ako to ne radite pravilno oni će izgledati loše na koži, taložit će se i nećete ih moći razmazati. Najbitnije je da koristite pravu količinu, a to je vrlo malo. Ovi proizvodi moraju se stopiti s vašom kožom poput kreme, a ne “sjediti” na njoj. Ako želite malo jaču prekrivnost uvijek možete dodati drugi sloj, ali ključno je da ovu kremu nanosite postepeno i pomalo. Tako će dulje trajati, a i bolje izgledati. Također, nanosite ovaj proizvod prstima ili mokrom spužvicom.

Foto: Instagram (@tess.allyson, @saavan.ritu), Zara, Jones Road

Učitati još
Zatvori