Zara po novom ima makeup tutorijale i toliko su jednostavni da ih mogu pratiti baš svi
Zara po novom ima makeup tutorijale i toliko su jednostavni da ih mogu pratiti baš svi

Zara po novom ima makeup tutorijale i toliko su jednostavni da ih mogu pratiti baš svi

Ako ste ljubiteljica ili ljubitelj Zare, vjerojatno imate njihovu aplikaciju ili ste često na njihovoj stranici. Upravo zbog toga vjerojatno ste svjesni da Zara stalno uvodi neke inovacije, recimo, zadnje o čemu smo pisali je šminka za djecu koju su lansirali. Također, često objavljuju metaverse kolekcije, a zadnje što su lansirali, a zapelo nam je za oko, su makeup tutorijali.

Sada kada odaberete beauty imate mogućnost kliknuti na opciju “tutorials“. Tu ćete pronaći 12 videa, njih 10 su makeup tutorijali dok se dva odnose na manikuru. U njima su prikazani svi koraci, a ispod videa su navedeni svi korišteni proizvodi. Naravno, svi su Zarini.

@zara

Bring some sparkle to your everyday routine with our mini lipsticks and body oil! #beautyessentials 💋🌟#zarabeauty

♬ original sound - ZARA - ZARA

Zara makeup tutorijali jako su jednostavni

Ono što volimo kod ovih tutorijala je činjenica da su stvarno jako jednostavni. Ponajprije, izabrani su minimalistički lookovi koje je lako iskopirati, ali svejedno su efektni i super izgledaju. Također, Zara je odlučila naglasak staviti na prirodnost pa tako kožu ostavljaju što prirodnijom, a na modelima ne skrivaju ni pjegice ni madeže ni nepravilnosti.

Među ostalim, tu je i tutorijal kako postići mega popularni siren eyes te soft girl look. U jednom videu su i beauty trikovi. Ove tutorijale posebno će voljeti početnici jer su “pitki” i laki za pratiti, nema zvuka, nema nabrajanja silnih proizvoda i četkica koje se koriste, samo gledate i pratite. Oni malo vještiji ove tutorijale mogu koristiti kao inspiraciju.

@zara

Which is your favourite shade of zara lipsticks? #zarabeauty #zaracreators @iamhaleykim

♬ original sound - ZARA - ZARA

Nosivi lookovi

Valja napomenuti i kako se Zara potrudila izabrati lookove koji su zaista novisi. To možda i nije u skladu s njihovom uobičajenom estetikom na kakvu smo navikli, ali je vjerujemo da će se mnogima svidjeti. Ipak, to što su ovako počeli, ne znači da u budućnosti neće objaviti i tutorijale za editorijalne lookove koje inače imaju na svojoj stranici.

Podsjećamo, već smo pisali o Zara kozmetici i posebno nas se dojmila njihova tonirana krema. Ona nudi lagano do srednje prekrivanje, a istovremeno njeguje kožu.

@zara

Beauty hacks! How to get siren eyes by @millieleer #zarabeauty #zaratiktok #zaracreators

♬ original sound - ZARA
@zara

Four beauty hacks by @geenahunt #zarabeauty #zara

♬ original sound - ZARA

FOTO: TikTok (@zara)

Učitati još
Zatvori