Maska koja će začas ojačati i pružiti sjaj jako oštećenoj i tankoj kosi

Maska koja će začas ojačati i pružiti sjaj
jako oštećenoj i tankoj kosi

Mnoge beauty entuzijastice oduševljene su ovom maskom za kosu brenda Virtue i to rado dijele s nama u obliku ocjena proizvoda u raznim web shopovima. Tvrde da Virtue Restorative Treatment maska zaslužuje više zvjezdica nego što bilo koja platforma za ocjenjivanje može ponuditi. Formule brenda Virtue brzo su prepoznale brojne dame u Hollywoodu pa proizvode, između ostalih, koriste i Jessica Biel, Anne Hathaway, Kristen Stewart i Reese Witherspoon, a brojni ih frizerski stručnjaci koriste za stiliziranje frizura koje vidimo na crvenom tepihu.

Čak i celebovi na svojim društvenim mrežama često dijele omiljene beauty proizvode. Tako je Jennifer Garner istaknula da je Virtue maska za obnovu kose jedan od njezinih top beauty favorita. S obzirom na veliki broj pozitivnih mišljenja, teško da se radi o proizvodu koji bi vas mogao razočarati. Posebno ako imate kosu koja je suha, oštećenih vrhova i sklona lomljenju, ova maska će vam pomoći postići svilenkaste, glatke vrhove. Mnogima je spasila kosu nakon što su loše odradili posao bojanja kose kod kuće. Drugi tvrde da se i uz pažljivo izbjeljivanje kose oslanjaju na Virtue masku kako bi obnovili svoju kosu.

Virtue Restorative Treatment maska rješava skoro svaki problem kose

Virtue je brend koji se postao slavan zahvaljujući svojim proizvodima usredotočenim na alfa keratinu – cjelovitom, ljudskom keratinu koji je identičan proteinima koji se nalaze u našoj kosi. Ova se vrsta keratina dobiva iz ljudske dlake tako da ga naše tijelo u formuli automatski prepoznajte i “prihvaća” te, još važnije, veže za oštećena područja. Idealno je za vraćanje života natrag u kosu. Još kad se alfa keratinu pribroji ulje sjemenki baobaba i ekstrakt sjemenki amaranta, ova maska čini savršenog saveznika u borbi protiv oštećenja kose.

Čak je u stanju ukrotiti i sijede vlasi koje su često tvrdoglave te izgledaju suho poput slame. Toliko je moćna ova formula da su ju čak i stilisti za kosu i frizeri počeli nabavljati za svoje salone. To je veliki kompliment za ovu masku. Uz to, ona ne sadrži parabene, sulfate, kao ni ftalate stoga uistinu s lakoćom niže same uspjehe. Mnoge beauty entuzijastice pišu kako ništa ne može popraviti njihovu kosu kao što to može učiniti Virtue Restorative Treatment maska. Posebno ističu da čini čuda za jako oštećenu, tanku kosu koju s lakoćom obnavlja. Dovoljne su tri minute da kosa odmah izgleda zdravije.

Virtue Restorative Treatment masku za kosu možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori