Jeste li čuli za Virtue, brend proizvoda za kosu koje obožavaju celebrity dame?

Jeste li čuli za Virtue, brend proizvoda za kosu koje obožavaju celebrity dame?

@virtuelabs

Pronaći idealan proizvod za njegu kose nije nimalo jednostavan zadatak, a on postaje još teži ako imate oštećenu kožu koja “žudi” za oporavkom. Ako još uvijek niste pronašli the proizvod, možda su rješenje oni s potpisom brenda Virtue, a inače ga obožavaju celebrity dame jer svaki proizvod u svojoj formuli sadrži protein za obnovu kose. Nakon nekoliko desetaka godina u industriji ljepote, osnivači brenda Virtue mislili su da ih više ništa ne može iznenaditi, sve dok nisu pronašli Alpha Keratin 60 ku, koji je zapravo otkriven od strane Lukea Burnetta, umirovljenog pukovnika američke vojske koji je keratin koristio za liječenje rana.

@virtuelabs

Ova se vrsta keratina dobiva iz ljudske dlake tako da ga naše tijelo u formuli automatski prepoznajte i “prihvaća” te, još važnije, veže za oštećena područja. Formule brenda Virtue brzo su prepoznale brojne dame u Hollywoodu pa proizvode, između ostalih, koriste i Jessica Biel i Anna Hathaway, a brojni ih frizerski stručnjaci koriste za stiliziranje frizura koje vidimo na crvenom tepihu.

Formule brenda Virtue ne sadrže sulfate, parabene i boje, nisu teške za kosu, a istovremeno nemaju parfeme. U liniji proizvoda mogu se naći oni za ispucale vrhove, kao i proizvodi za stiliziranje kose, a u Hrvatsku ih je moguće naručiti preko web shopa Cult Beauty.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori