Sjajni vinil ruž koji ostaje na usnama cijeli dan
Sjajni vinil ruž koji ostaje na usnama cijeli dan

Sjajni vinil ruž koji ostaje na
usnama cijeli dan

Mat usne su prošlost, glavni hit već neko vrijeme su sočne sjajne usnice. Sam pogled na njih gasi žeđ i odaje dojam zdravih i njegovanih usnica. Ipak, sjajni ruževi najčešće nisu dugotrajni i treba ih popravljati nekoliko puta u danu.

E pa ne više. Lady Gaga i njezin brend Haus Labs doskočili su tom problemu svojom verzijom tekućeg ruža. On je vinil teksture, doslovno izgleda kao lak na usnama, sjajan je, ali ostaje na usnama cijelu vječnost i ne preslikava se.

Vinil ruž već je viralan

Radi se o Atomic Shake Lip Lacquer tekućem ružu. Trenutno su rasprodane tri od četiri dostupne nijanse. Jedina trenutno dostupna je Red Coral Shine nijansa koja je kombinacija crvene, roze i narančaste. Cijena ovog ruža je 240 kuna.

Najbitnije kod ovog ruža je pravilno nanošenje i samo tako će on stvarno ostati postojan tijekom cijelog dana. Bočicu najprije treba protresti, otprilike 5 sekundi. Nakon toga ruž treba nanijeti na usne, ali usne moraju ostati razdvojene, dakle nema razmazivanja. Treba pričekati 15-ak sekundi da se ruž osuši i da se stvori sloj sjaja koji se na kraju ne prenosi.

Ovaj ruž skida se uljnim čistačima. Naravno, već je postao hit na društvenim mrežama i baš nikome nije jasno kako točno funkcionira, ali sve redom oduševljava.

Ako vam je cijena ovog ruža ipak malo previsoka, ne očajavajte, nešto slično izbacio je i Maybelline. Njihov tekući ruž Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolor navodno je odličan dupe za ovaj od Haus Labsa.

On je jednako sjajan, iste je vinil teksture kao i ovaj prvi, a kažu i da je postojan i do 16 sati. Dolazi u 15 nijansi, a nanosi se jednako kao i onaj od Haus Labsa. Najveća razlika između ova dva ruža je cijena.

Naime, ovaj od Maybellinea stoji 12 funti, odnosno nešto više od 100 kuna. Ako želite svoj primjerak, možda najbolje da požurite jer je i ovaj ruž već viralan na TikToku.

FOTO: Instagram (@hoskelsa, @harmony.butcher), Haus Labs, Maybelline

 

Učitati još
Zatvori