Jeste već probali Fillerinu, najpoželjniji neinvazivni filer sezone?

Jeste već probali Fillerinu,
najpoželjniji neinvazivni filer sezone?

Proljeće je oko nas i priroda nam još jednom pokazuje najljepše od sebe. I naši organizmi se bude, no dugotrajni zimski mjeseci, boravak u zatvorenom prostoru te manjak vitamina i minerala mogu uzrokovati i znakove umora na koži. Puno tekućine, prehrana bogata nutrijentima i svakodnevno kretanje mogu nadoknaditi dio izgubljenih hranjivih tvari. No, koži lica je ponekad potrebno malo više kako bi vratila svježinu i blistavost.

Jedan od tretmana koji vraća vlažnost i volumen je prvi neinvazivni filer za kućnu upotrebu – Fillerina. Nedavno predstavljen i na hrvatskom tržištu ovaj proizvod je opravdano postao jedan od najpoželjnijih beauty preparata sezone. A poseban je jer ima učinak dermalnog filera.  Jedina razlika je što se uz pomoć jednostavnog aplikatora nanosi u intimi vlastitog doma. Rezultati 14-dnevnog tretmana mogu potrajati i do tri mjeseca. No, koža je već nakon prvih nekoliko dana punija, hidratizirana i svježa.

Učinkovitost tretmana temelji se na patentiranim aktivnim sastojcima. Fillerina 12 HA je jedini proizvod koji sadrži mješavinu 12 hijaluronskih kiselina različite molekularne mase. Radi se o formuli za njihovu apsorpciju u najdublje slojeve kože. To je dosad bilo moguće postići samo dermalnim injekcijama. Patentirana formula sadrži i 3 molekule kolagena i 2 molekule elastina koje vraćaju svježinu kože, obnavljaju njezinu elastičnost i vraćaju konture lica.

Vratite vrijeme svojoj koži – bez igle!

Filerina 12HA intenzivni tretman dostupan je u 3 različita stupnja. Svaki stupanj ima različitu koncentraciju molekula hijaluronske kiseline, elastina i kolagena.

STUPANJ 3 namijenjen je za filer njegu kože s početnim znakovima starenja (koža u kasnim dvadesetima i tridesetima).

STUPANJ 4 namijenjen je filer njezi kože na kojoj su vidljive bore, neujednačen mikroreljef, znakovi opuštenosti i potreba za volumenom usana i jagodica (koža u četrdesetima).

STUPANJ 5 namijenjen je filer njezi zrele kože s vidljivim dubokim i mimičkim borama, iscrpljivanjem tkiva, opuštenošću kože i smanjenim volumenom jagodica i usana (koža u pedesetima i više).

Fillerina 12HA u svijetu postaje broj 1 podrška prirodnoj ljepoti

Rezultati Fillerina 12 HA intenzivnog filer tretmana su postupni, što osigurava prirodan izgled bez boli i mikrotrauma koje nastaju ubodom igle kod primjene dermalnih filera. Za razliku od dermalnih filera, Fillerina se nanosi putem preciznog aplikatora sa zaobljenim vrhom (izgleda kao igla, ali nije igla) i osigurava nanošenje proizvoda na točno željena područja.

Fillerina  12HA 14-dnevni tretman može se ponoviti svaka 3 do 4 mjeseca. Fillerina formula odgovara svim tipovima kože, upravo zato što sadrži tvari koje se i prirodno nalaze u koži, a tijekom starenja se njihova koncentracija smanjuje. Fillerina hidrira i suhu kožu, uravnotežuje masnu kožu, te je sigurna za osjetljivu kožu.

Uz 14-dnevni tretman, u Fillerina 12HA liniji su i kreme za dnevne tretmane kojim se zadržava i pojačava ukupni rezultat intenzivnog filer tretmana. Dostupne su Fillerina 12HA dnevna i noćna krema, te Fillerina 12HA krema za područje oko očiju i za područje usana. Fillerina 12HA kreme također sadrže 12 hijaluronskih molekula različite molekularne mase i druge njegujuće sastojke te su dostupne u 3 različita stupnja.

Posebnost Fillerina filer tremana je što se može koristi u udobnosti vlastitog doma. Svi koji traže alternativu injekcijama dermalnih filera jer ne vole igle, a uz to žele što prirodniji izgled, Fillerina 12HA je prirodan izbor!

Podršku prirodnoj ljepoti, koju je razvio švicarski laboratorij Labo, u odabranim ljekarnama predstavlja farmaceutska tvrtka Salveo. Više informacija možete otkriti na službenoj web stranici brenda ili putem Instagrama.

Foto: Fillerina

Učitati još
Zatvori