Tom Ford predstavio liniju proizvoda za njegu kože

Otkad je 2011. godine predstavio prve kozmetičke proizvode, Tom Ford je nastavio proizvoditi novitete koji dolaze u lijepim, luksuznim pakiranjima, a istovremenno su vrlo kvalitetni. S obzirom na uspjeh postojeće kozmetičke linije, make up proizvodima Tom Ford odlučio je dodati novitete, i to u vidu proizvoda za njegu kože. Riječ je o liniji proizvoda Tom Ford Research koji su klinički testirani te je Tom Ford izjavio kako mu je želja bila početi stvarati proizvode koji su “znanstveno utemeljeni i kvalitetni za režim njege kože, a ne samo biti dizajner koji je svoje ime stavio na lijepo upakiranu kremu”.

Suradnja znanstvenika i dermatologa

Tom Ford Research proizvodi nastali su u suradnji znanstvenika i dermatologa koji su stvorili inovativne formule, a istraživanje koje su proveli objavljeno je na Američkoj konferenciji za dermatologiju te je čak pripremljeno za objavljivanje u znanstvenom časopisu.

Tom Ford Research
@tomfordbeauty

Prva dva predstavljena proizvoda su Serum Concentrante i Crème Concentrante, a još tri proizvoda, uključujući i kremu za područje očiju, stižu na proljeće 2020. godine. Serum je namijenjen umornoj koži jer joj pomaže zadržati hidrataciju, a sadrži mliječnu i glikolnu kiseline za poboljšanje teksture i tonusa kože te peptide za smanjenje bora i sitnih linija na koži. Crème Concentrate je hidratantna krema koja umiruje kožu, a sadrži hijaluronsku kiselinu za hidrataciju, aloe veru za smirenje crvenila i iritacije kože te peptide. Glavni sastojak u proizvodima s Tom Ford Research potpisom je kofein jer su znanstvenici i dermatolozi otkrili kako on pomaže pojačati prirodnu čvrstoću kože i hidrataciju, a kofein su kombinirati s bijelim porculanskim kakaom koji je bogat antioksidansima te štiti kožu od štetnih tvari iz okoliša. Formuli su dodani i gyokuro te japanski zeleni čaj bogat aminokiselinama za smirenje kože.

Foto: Instagram

0