Jeste li čuli za tbh – true beautiful honest trajne boje za kosu?

Jeste li čuli za tbh – true
beautiful honest trajne boje za kosu?

Ove nedjelje, u šarmantnom prostoru Café Gymnasiuma, Schwarzkopf Professional ekskluzivno je predstavio novi brend boja za kosu pod nazivom tbh – true beautiful honest. Nove boje pružaju istinski jedinstvene, autentične i prekrasne koloracijske rezultate, a od travnja iste će biti dostupne u odabranim Schwarzkopf Professional partnerskim salonima.

Tbh – true beautiful honest boje nastale su kao odgovor na želje klijenata koji imaju potrebu izraziti vlastitu individualnost i autentičnost, zanima ih sastav proizvoda i zalažu se za naglašavanje prirodne ljepote kojoj nisu potrebni filteri.

Tbh – novo ime za divnu kosu

Jedinstvene multidimenzionalne tbh nijanse savršeno se uklapaju u ovu filozofiju te naglašavaju svijetlije i tamnije pramenove karakteristične za prirodnu kosu. Autentične, sjajne puderaste nijanse stvorene su da uljepšavaju i naglašavaju, a ne da umanjuju ili prekrivaju.

Pristup u formulacijama je potpuno transparentan s do 92% prirodno dobivenih sastojaka. Komplimentiranih s dodatnim pojačivačima performansi kako bi osigurali pouzdane rezultate bojanja. Upravo su prirodni sastojci razlog manjoj invazivnosti boja koja sada ima i do 50% manje amonija od klasičnih permanentnih koloracija.

Tbh – true beautiful honest asortiman sastoji se od tri različite skupine boja. Natural, Cool i Warm unutar kojih je 26 nijansi stvorenih kako bi svaka klijentica salona mogla pronaći onu koja je savršena upravo za nju.

Rješenje u jednoj tubi

Svrha tbh – true beautiful honest boje je naglašavanje ljepote koja već postoji. Dakle stvaranje boje kose koju ima samo jedna klijentica, boje koja je autentična i jedinstvena, baš kao i ona. Klijentice mogu očekivati i autentično iskustvo konzultacija kako bi se osigurali besprijekorni rezultati neovisno o usluzi koja se odabere. Usluge dostupne uz nove tbh – true beautiful honest boje: klasične usluge, osvježavanje i glossing usluga – savršeno za oživljavanje izblijedjelih dužina i vrhova;, pastelna usluga – prekrasno autentične pastelne nijanse.

Još jedan prekrasan proizvod uključen u tbh – true beautiful honest asortiman je Tone Softener. Obogaćen je izrazito njegujućim sastojcima poput ulja argana, makadamije i shea maslaca. Može se pomiješati s bilo kojom tbh – true beautiful honest nijansom za osvježenje boje i za gloss usluge kako bi krajnji rezultat bio savršen.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori