Summer Fridays ima kremasto rumenilo koje je istovremeno šminka i skincare
Summer Fridays ima kremasto rumenilo koje je istovremeno šminka i skincare

Summer Fridays ima kremasto rumenilo koje je
istovremeno šminka i skincare

Brend Summer Fridays poznat je po svojim skincare proizvodima. Ipak, u zadnje vrijeme su se ‘bacili’ i u make up. Sve je krenulo toniranim balzamom koji možete koristiti umjesto tekućeg pudera. Njega ipak nisu nazvali make up proizvodom nego posljednjim korakom skincare rutine.

Sada su svoj asortiman odlučili još malo proširiti pa su izbacili kremasto rumenilo. Osim što je taj tip proizvoda sada ultra popularan, on koži daje blistav i nahranjen izgled. Summer Fridays rumenilo također nije brendirano kao komad šminke. Kažu kako je ono hibrid skincarea i šminke i još jedan korak u vašoj njegujućoj rutini.

Summer Fridays rumenilo koje njeguje

Za početak su lansirane tri nijanse: Heat Wave, Warm Desert i Pink Skies. Sve tri mogu se koristiti na obrazima i na usnama. Formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i glicerinom za dodatnu dozu hidratacije.

Za razliku od drugih kremastih rumenila, Summer Fridays rumenilo se, prema uputama brenda, nanosi direktno na kožu, a zatim se lagano treba utapkati prstima kako bi se stopilo s kožom. Lagane je teksture i prekrivnosti, a koži daje prirodnu rumenost. Cijena je 28 dolara, odnosno nešto više od 210 kuna.

Sve tri nijanse zapravo dobro stoje na svakoj puti. Nijansa Heat Wave je duboka crvena, Pink Skies je roza nijansa koja će pomladiti baš sve, a Warm Desert je narančasta nijansa, gotovo boje karamele, koja će licu dati topline. Rumenila se savršeno kombiniraju s ostalim Summer Fridays proizvodima, pogotovo toniranim balzamom koji smo već spomenuli. Još ako na to dodate njihov maslac za usne složit ćete savršen ‘clean girl’ izgled koji je trenutno jako popularan.

Sa svime time koža će izgledati zdravo, hidratizirano i blistavo. Izgledat ćete kao da ste se prirodno zarumenili, a usne će vam izgledati sočno i njegovano. Summer Fridays proizvodi nemaju sulfata ni parabena, nisu testirani na životinjama, veganski su i pakiranja se mogu reciklirati. Naposljetku još valja napomenuti da su ovi proizvodi savršeni ako volite prirodni look. Ako tražite jaku prekrivnost i kožu kao fotošopiranu, to od ovih proizvoda nemojte očekivati.

FOTO: Instagram (@summerfridays)

Učitati još
Zatvori