Omiljeni skincare brend sada je izbacio i prvi komad šminke – tonirani balzam
Omiljeni skincare brend sada je izbacio i prvi komad šminke – tonirani balzam

Omiljeni skincare brend sada je izbacio i prvi komad šminke – tonirani balzam

Summer Fridays, jedan od najpopularnijih skincare brendova upravo je proširio svoj asortiman. Točnije, izbacili su prvi komad šminke – Summer Fridays tonirani balzam. Oni ga, pak, zovu posljednjim korakom skincare rutine. To nas i ne čudi zbog njegovih hranjivih i njegujućih sastojaka.

Radi se o toniranom balzamu jako lagane formule. On ujednačava kožu i daje joj je zdrav izgled dok ju istovremeno duboko hidratizira. Što se teksture tiče, radi se o fluidu koji smanjuje vidljivost crvenila, pora i nejednakosti na koži.

Može se nadograđivati pa njegovu pokrivnost možete malo pojačati. Ipak, ne trebate očekivati ništa više od lagane prekrivne moći. Ovaj proizvod idealan je za no makeup makeup look, za dane kada vam se ne da šminkati, ali ne želite ni biti potpuno bez šminke.

Summer Fridays tonirani balzam kao posljednji korak skincare rutine

Summer Fridays tonirani balzam dolazi u 10 nijansi, a stoji 42 dolara. To je oko 312 kuna. Prije nanošenja proizvod trebate dobro protresti, a najbolje ga je nanijeti odmah nakon jutarnje rutine, odnosno kao zadnji korak nakon SPF-a.

 

 

Summer Fridays na stranici je objavio i koji su ključni sastojci ovog balzama. Prvi je tigrova trava koja je bogata antioksidansima i poznatija pod nazivom centella asiatica. Ona pomaže pri umirivanju kože i smanjenju crvenila.

Tu je i mješavina humektanta, higroskopskih tvari koje zadržavaju vlagu. Ovdje se radi o glicerinu i hijaluronskoj kiselini koji privlače i zadržavaju vlagu na površini kože te tako popunjavaju sitne borice.

Na kraju tu su i bogati emolijensi. To je lagana mješavina skvalana, vitamina e, ulja šafranike i avokada koji također ‘zaključavaju’ hidrataciju u koži.

Ovaj tonirani balzam nudi dewy završetak. Korisnici tvrde da on nije mastan niti ljepljiv, već da im koži daje lijepu prirodnu blistavost i razbuđen izgled. Ako ciljate na taj prirodni izgled, ovo bi vam se moglo svidjeti. Ipak, ako želite jaču prekrivnu moć ili mat finiš, ovaj proizvod vam to neće ponuditi.

FOTO: Instagram (@summerfridays, @allimaebabe)

 

Učitati još
Zatvori