Journal x StarSilk giveaway: Osvojite jastučnicu, masku za spavanje i gumicu za kosu od 100% mulberry svile

Journal x StarSilk giveaway: Osvojite jastučnicu, masku za spavanje i gumicu za kosu od 100% mulberry svile

Kada spavate na svili, vaša će koža ujutro izgledati svježe i bez neželjenih nabora. Uz to, vaša frizura od dan ranije neće biti neuredna i zgužvana. Čak i vrhunski modeli poput Gigi Hadid, Karlie Kloss ili legendarne Elle MacPherson prepoznali su brojne prednosti spavanja na svili i pozitivan učinak svile za lijepu kožu i kosu. Prirodna su vlakna svile lagana, prozračna i imaju svojstva koja čuvaju kožu od starenja. Svila je prirodno hidrirana, ne upija vlagu s kože i kose te je idealni saveznik nakon noćne rutine nanošenja seruma i krema za lice.

Hrvatski brend StarSilk u svojoj ponudi ima jastučnice, gumice za kosu, maske za spavanje i maske za lice od 100% dudove (mulberry) svile, 22 momme, razred 6 A. Riječ je o najkvalitetnijoj svili koja se koristi u modnoj industriji i industriji ljepote prema kriteriju gustoće i težine koja jamči dugotrajnost StarSilk proizvoda. Svi StarSilk proizvodi imaju oznaku OEKO-TEX® standard 100. Riječ je o jedinstvenom globalnom sustavu certificiranja za tekstilne sirovine tijekom svih faza proizvodnje. Prepoznatljiv je znak za kvalitetu tkanina izrađenih bez tvari koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje.

Uz to, StarSilk proizvodi su idealni i za sve one koji imaju kožu sklonu alergijama ili aknama. Naime, svila ima antibakterijska i antialergijska svojstva, iznimno je nježna te umiruje nadraženu kožu. Svi proizvodi dostupni su u pet trendy boja – Midnight Blue, Daydream Pink, Aurora Green, Stardust Grey i Twinkling White. Uz StarSilk masku zaboravite na „maskne“ jer je svila prozračna i omogućava vašoj koži da diše. Proizvode možete naručiti u web trgovinama www.starsilk.hr ili www.fabuspot.com te kupiti u Fabuspot parfumerijama.

Journal x StarSilk giveaway

Jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti StarSilk jastučnicu, masku za oči i gumicu za kosu u trendi Aurora Green boji.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @starsilk_official Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovom paketu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 20. ožujka 2021., u ponoć. Nakon toga ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu. Sretno!

Update članka: Sretna dobitnica je @bebitt.a. Čestitamo!

Foto: StarSilk

Učitati još
Zatvori