Otkrijte zašto je svila najnoviji hit proizvod za lijepu kožu i kosu

Otkrijte zašto je svila najnoviji hit
proizvod za lijepu kožu i kosu

Vrhunski modeli poput Gigi Hadid, Karlie Kloss ili legendarne Elle MacPherson prepoznali su brojne prednosti spavanja na svili i pozitivan učinak svile za lijepu kožu i kosu. Prirodna su vlakna svile lagana, prozračna i imaju svojstva koja čuvaju kožu od starenja. Svila je prirodno hidrirana, ne upija vlagu s kože i kose te je idealni saveznik nakon noćne rutine nanošenja seruma i krema za lice. Svi hranjivi sastojci ostat će na koži i kosi gdje im je i mjesto, a ne na jastučnici u obliku masnih mrlja. Proizvodi od svile savršeni su za sprječavanje lomljenja kose ili neželjenih „crta na licu” od zaležanosti nakon spavanja. Svila ne lomi kosu te ne gužva kožu.

Upoznajte novi hrvatski brend StarSilk

Hrvatski brand StarSilk na tržište lansira jastučnice, gumice za kosu, maske za spavanje i maske za lice od 100% dudove [mulberry] svile, 22 momme, razred 6 A. Riječ je o najkvalitetnijoj svili koja se koristi u modnoj industriji i industriji ljepote prema kriteriju gustoće i težine koja jamči dugotrajnost StarSilk proizvoda.

Svi StarSilk proizvodi imaju oznaku OEKO-TEX® standard 100. Riječ je o jedinstvenom globalnom sustavu certificiranja za tekstilne sirovine tijekom svih faza proizvodnje. Prepoznatljiv je znak za kvalitetu tkanina izrađenih bez tvari koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje.

Svi proizvodi dostupni su u pet trendy boja – Midnight Blue, Daydream Pink, Aurora Green, Stardust Grey i Twinkling White. Oni se mogu naručiti u web trgovini www.starsilk.hr. StarSilk proizvodi se dostavljaju na području Republike Hrvatske, Europske unije, Republike Srbije te Bosne i Hercegovine.

Konačno ćete moći reći: “I woke up like this!”

Kada spavate na svili, vaša će koža ujutro izgledati svježe i zategnuto. Uz to, vaša frizura od dan ranije neće biti neuredna i zgužvana. StarSilk proizvodi idealni su za sve one koji imaju kožu sklonu alergijama ili aknama. Naime, svila ima antibakterijska i antialergijska svojstva, iznimno je nježna te umiruje nadraženu kožu. Zahvaljujući novom brendu StarSilk od 100% najfinije mulberry svile, koji je inspiriran prirodom i željom da omogući svojim kupcima vrhunski beauty proizvod, moći ćete konačno reći „I woke up like this“.

Detalje doznajte na web stranici www.starsilk.hr i na Instagram profilu @starsilk_official.

Foto: StarSilk

Učitati još
Zatvori