Donosimo priču o beauty brendu čija je suosnivačica Pamela Anderson
Donosimo priču o beauty brendu čija je suosnivačica Pamela Anderson

Donosimo priču o beauty brendu čija je
suosnivačica Pamela Anderson

Journal tim uvijek je u potrazi za novim skincare i makeup proizvodima, no vrijeme je da malo proširimo naše beauty vidike. Zato vam predstavljamo novu mini rubriku u kojoj ćemo vas detaljnije upoznati s pričama i sadržajem raznih beauty brendova, od onih planetarno popularnih do onih manje poznatih. Provesti ćemo vas kroz inovativne i inspirativne proizvode brendova te pružiti detaljan uvid u njihovu priču. Dopustite nam da vas povedemo na putovanje otkrivanja i istraživanja, jer ljepota nije samo u proizvodima koje koristimo, već i u pričama koje stoje iza njih.

Nakon priča o regionalnom skincare brendu i viralnom makeup brendu, došao je red na još jedan skincare brend – sonsie. Riječ je o njujorškom brendu koji je 2023. godine osnovala influencerica Marie von Behrens-Felipe i njezin suprug Roberto A. Felipe. Kako bi pomogla drugima da izgrade rutine koje su minimalne, ali ipak što učinkovitije, Marie von Behrens-Felipe formulirala je sonsie proizvode kao veganske i bez sastojaka poput sulfata, parabena i silikona. Ovaj brend zadovoljava i čak premašuje intenzivne standarde koje je postavila Europska unija. Ime brenda dolazi od stoljećima starog  škotskog izraza – sonsy – koji se odnosi na zdrav unutarnji i vanjski izgled.

Naše ime govori o našem uvjerenju da je zdrav izgled povezan s vašim unutarnjim blagostanjem – jako nam je stalo do oboje. Sa sonsie, uvijek razmatramo kako se unutrašnje i vanjsko povezuje i kako vam možemo pomoći da se brinete za sebe.

Marie je krenula surađivati s kozmetičkim kemičarima kako bi započela proces stvaranja svojih proizvoda iz snova. Željela je učinkovite formule koje bi pojednostavile njezinu rutinu i koje bi mogla koristiti na različite načine, ovisno o godišnjem dobu ili prilici. Tijekom dvije godine, u suradnji s kozmetičkom kemičarkom iz Brooklyna, formule sonsie proizvoda stvorene su od nule.

Serum je bio prvi lansirani proizvod. Radi se o jednostavnom proizvodu koji umiruje kožu, a istovremeno je i hidratizira. Zatim je došla maska koja je nenadano postala multifunkcionalni proizvod. Zamišljena je kao maska za spavanje, a može se koristiti i kao hidratantna krema te krema za ruke, a Marie je koristi i u avionu. Posljednji proizvod brenda sonsie je balzam za usne koji ima hidratantnu i zaštitnu ulogu, usnama pruža plump efekt i suptilan sjaj.

Pamela Anderson kao suosnivačica

Početkom ove godine, Pamela Anderson pridružila se brendu sonsie kao nova suosnivačica. Glumica i model stekla je udio u brendu za njegu kože, a radit će na podizanju svijesti o misiji holističke ljepote i samoosnaživanja.

Održivost

sonsie je predan održivosti i nastoji ograničiti svoj utjecaj na okoliš. Koristi ambalažu koja se može reciklirati te FSC papir te sve certificirano iz održivih i etičkih izvora. Koristi i plastiku od smole nakon potrošnje (PCR) kada se koristi plastika. Također, koristi i 30% recikliranih krhotina stakla u proizvodima od stakla.

Proizvodi

Foto: Instagram (@sonsieskin)

Učitati još
Zatvori