Donosimo priču o beauty brendu čije proizvode ste sigurno vidjeli, a možda niste znali o čemu je riječ
Donosimo priču o beauty brendu čije proizvode ste sigurno vidjeli, a možda niste znali o čemu je riječ

Donosimo priču o beauty brendu čije proizvode ste sigurno vidjeli, a možda niste znali o čemu je riječ

Journal tim uvijek je u potrazi za novim skincare i makeup proizvodima, no vrijeme je da malo proširimo naše beauty vidike. Zato vam predstavljamo novu mini rubriku u kojoj ćemo vas detaljnije upoznati s pričama i sadržajem raznih beauty brendova, od onih planetarno popularnih do onih manje poznatih. Provesti ćemo vas kroz inovativne i inspirativne proizvode brendova te pružiti detaljan uvid u njihovu priču. Dopustite nam da vas povedemo na putovanje otkrivanja i istraživanja, jer ljepota nije samo u proizvodima koje koristimo, već i u pričama koje stoje iza njih.

Nakon priče o regionalnom skincare brendu, nastavljamo ovu uzbudljivu beauty avanturu s jednim beauty brendom čija popularnost ne prestaje rasti. REFY je britanski brend osnovan 2020. godine, a sama ideja brenda nastala je 2018. godine kada su influencerica Jess Hunt i beauty poduzetnica Jenna Meek osmislile proizvod za obrve. Prepoznale su prazninu na tržištu za proizvod kao što je ovaj, budući da je tada bio prvi te vrste. Zatim su plasirale i svoju prvu kolekciju u čijem su fokusu bile obrve u samo tri jednostavna, ali inovativna proizvoda. Ujedinile su svoje opsežno znanje o industriji i razvile kolekciju proizvoda za obrve koja je u kratkom roku osvojila beauty tržište i vinula njihov brend u zvijezde.

Refy beauty (1)
Refy beauty (4)

REFY | Simplifying Beauty

REFY je posvećen stvaranju proizvoda i zajednice koji vas inspiriraju da budete najpouzdaniji. Naglasak je na najosnovnijim proizvodima koji su jednostavni za korištenje i višenamjenski, odgovaraju vašem životnom stilu u pokretu, gdje su jednostavnost i učinkovitost ključni.

Donoseći na tržište prve formule i proizvode na svijetu, vodimo novi svijet ljepote; vegan friendly, cruelty free i s certifikatom Leaping Bunny. Svi proizvodi razvijeni su tako da odgovaraju svim tonovima i tipovima kože, s dodanim sastojcima, kao što su hijaluronska kiselina, niacinamid i peptidi, kako biste još više doprinijeli svojoj koži.

REFY Curated

Nakon proizvoda za obrve, koji su se potpuno rasprodali u šest tjedana, uslijedili su proizvodi za trepavice, usne, lice, tijelo, četkice i spužvica za šminkanje te kozmetička torbica. Ove godine vlasnice su otišle korak dalje i predstavile REFY Curatedlimited edition kapsulnu kolekciju lifestyle proizvoda koja oživljava koncept, s komadima poput dodataka za kosu, naušnica, ogledala, torbi, basic odjevnih komada i slično.

Journal favoriti

Foto: Instagram (@refybeauty), REFY

Učitati još
Zatvori