Prva okoloočna krema omiljenog hrvatskog brenda kozmetike

Već se neko vrijeme čekalo na prvu Skintegra okoloočnu kremu, koja bi svakodnevnu beauty rutinu Hrvatica učinila skoro pa potpunom, i sada je ona napokon tu. Ime joj je Sphynx i već jučer je uspjela ‘srušiti’ web shop omiljenog hrvatskog brenda kozmetike kada je puštena u prodaju.

Što je točno Sphynx?

Sphynx je tretmanska gel-krema za njegu isušenog i osjetljivog područja oko očiju bogata vitaminima, antioksidansima, umirujućim i reparativnim komponentama. Namijenjena je preventivnoj i korektivnoj njezi svih tipova kože s kojom se može započeti već u srednjim dvadesetima.

Tekstura Sphynxa je svilenkasta, zaglađujuća, brzoupijajuća, hidratantna i izrazito nježna. Sphynx će dubinski nahraniti i navlažiti kožu, povećati njezin elasticitet i smanjiti dubinu ekspresivnih bora, diskretno posvijetliti tamne kolutove te opskrbiti kožu potrebnim vitaminima i mineralima kako bi ojačali njezini prirodni defenzivni mehanizmi. Kompleks peptida, ceramida, provitamina A, C i E, biljnog kolagena, antioksidansa i aminokiselina sinergijski pospješuje sintezu kolagena i elastina, vraća vlagu i obnavlja kožu te kao rezultat područje oko očiju djeluje instantno odmornije i njegovano.

Krema se nanosi na očišćeno lice nakon seruma, a prije SPF proizvoda (u jutarnjoj njezi). Za optimalni, mjerljivi rezultat po pitanju diskoloracije i dubine ekspresije bora, Sphynx je potrebno nanositi 2X dnevno kroz 12 tjedana, iako će se subjektivni efekti (primjerice, odmornost okoloočnog područja) primijetiti i ranije. Više o kremi doznajte ovdje, a naš intervju sa Skintegrom pročitajte ovdje.

 

Foto: Instagram

0