Omiljena Skintegra maska koja pročišćava kožu i briše mrlje od prištića, trenutno je na akciji
Omiljena Skintegra maska koja pročišćava kožu i briše mrlje od prištića, trenutno je na akciji

Omiljena Skintegra maska koja pročišćava kožu i briše mrlje od prištića, trenutno je na akciji

Imamo odlične vijesti za sve vas koji obožavate maske za lice. Ako uz to posebno, pak, obožavate Skintegra maske za lice, mogli biste nakon ovog odmah pohitati na njihovu stranicu. Trenutno je u tijeku Skintegra akcija u kojoj jedan njihov obožavani bestseller možete dobiti gratis.

skintegra popust

Ako ste imalo slični nama, akcija i sniženje su vam neke od najdražih riječi, a to znači da popuste jedva čekate. Spadate li među obožavatelje skincarea i Skintegre, znamo da posebno volite hvatati njihove popuste. Ovog puta Skintegra ima jedinstvenu promociju za Volcanica pročišćujuću masku, jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda.

skintegra popust

Radi se o maski koju obožavaju svi tipovi kože, a svoj kultni status stekla je jer pročišćuje, umiruje i ujednačuje kožu s mrljicama i začepljenim porama koje zaostaju nakon prištića. Osim toga, jednom kada se osuši na licu, ona ne zateže kožu kao druge slične maske. Ona oslobađa pore od viška sebuma, odumrlih stanica i okolišnih nečistoća. Čak i uz takvo snažno djelovanje, ova maska je dovoljno nježna za svačiju kožu.

skintegra popust

Odlična Skintegra akcija

Ova akcija može vam poslužiti i kao povod za jedno kvalitetno druženje s frendicom koja jednako kao i vi voli skincare. Naime, za svaku kupljenu glinenu masku Volcanicu, koja stoji 114 kuna, jednu identičnu ćete dobiti gratis. Ova ponuda ograničena je na Skintegra webshop i traje do isteka zaliha.

maska

Podsjećamo, ovaj mnogima omiljeni brend nedavno je u prodaju pustio i hidratantnu masku Hyperdew čime je nastavio niz uspješnih lansiranja proizvoda koji osvajaju inovativnošću i prije svega učinkovitošću. Upravo zato, pravo je vrijeme da se opskrbite favoritima ovog brzorastućeg i, mnogima, omiljenog brenda.

maska

Ako, pak, maske nisu vaša ‘furka’, Skintegra ima još fora akcija. Tu je ona kojom i tijekom rujna nastavljaju promovirati važnost korištenja proizvoda sa zaštitnim faktorom tijekom cijele godine. Tako uz svaki kupljeni Solar I SPF30 kao poklon daju svoj bestseller Superbu C 15 mL.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori