Skintegra ima novu masku za lice koja u trenu dehidriranoj koži vraća sjaj
Skintegra ima novu masku za lice koja u trenu dehidriranoj koži vraća sjaj

Skintegra ima novu masku za lice koja u trenu
dehidriranoj koži vraća sjaj

Iz laboratorija hrvatskog brenda Skintegra, stiže rješenje za dubinsku hidrataciju. Radi se o novoj Hyperdew maski koja se ne ispire. Ona nudi naprednu hidrataciju za sve tipove kože.

Što je Hyperdew?

Radi se o inovativnom kompleksu sastojaka poput probiotičkih fermenata i prirodnih faktora vlaženja. Oni podržavaju mikrobiom kože i održavaju barijernu funkciju. Tu je i derivat azelaične kiseline koji posvjetljuje mrljice, balansira proizvodnju sebuma i hidratizira.

Hyperdew je lako uvrstiti u različite rutine, čak i one kompleksnije koje kombiniraju BHA i AHA kiseline te retinoide.

Kako djeluje Hyperdew?

Hyperdew maska pruža dugotrajniji učinak hidratacije, ujednačava ton kože i djeluje preventivno na preuranjene znakove starenja.

Water-burst tehnologija pri nanošenju Hyperdewa raspršuje hidratantne čestice što omogućava naprednu hidrataciju dubinskim vezanjem vlage u kožu. Emolijensi, pak, formiraju prozračan film koji zadržava vlagu u koži, bez površinskog osjećaja težine.

Rezultat je umirena koža jedrijeg izgleda opskrbljena blagotvornim sastojcima.

Skintegra
HYPERDEW

Kome je namijenjena Hyperdew neispiruća maska?

Hyperdew masku će voljeti svaka koža, a posebice dehidrirana koja pati od osjećaja zatezanja i sklona je ljuskanju. Podsjećamo, dehidrirana koža nije isto što i suha i svaki tip kože može biti dehidriran.

Ova inovativna maska dostupna je na Skintegra webshopu uz 15% popusta do 28.8.2022. uz kod: HYPERDEW15.

Skintegra
HYPERDEW

Kako koristiti novu Skintegra masku?

Kako se radi o proizvodu namijenjenom svim tipovima kože, potrebno je prilagoditi način korištenja. Suha koža će preferirati Hyperdew kao završni korak noćne rutine, dok će masna koža obožavati ovu masku nakon nanošenja hidratantnog seruma ili samostalno.

Pravilna hidratacija kože glavni je preduvjet za njeno zdravlje i održavanje barijerne funkcije u balansu. Neovisno o ostatku uobičajene rutine njege lica, obnova kožne barijere i hidratacija su imperativ pri kreiranju individualizirane njege. Kada je hidratiziranost kože optimalna, koža djeluje glatko i ima prirodan sjaj, dok dehidraciju kože izdaju naglašene linije i bore.

Treba imati na umu kako se odumrle stanice suhe i dehidrirane kože teže samostalno ljušte. Kod težih oblika suhoće i dehidracije dolazi i do formacije ljuskica. Više informacija o ovoj inovativnoj maski možete pronaći i na Skintegra stranici.

Skintegra
HYPERDEW

FOTO: PR, Instagram (@valerialipovetsky)

Učitati još
Zatvori