Pronašli smo pristupačnije verzije Diorovog hit ulja za usne
Pronašli smo pristupačnije verzije Diorovog hit ulja za usne

Pronašli smo pristupačnije verzije
Diorovog hit ulja za usne

Ulja za usne već su neko vrijeme pri vrhu ljestvice najpopularnijih beauty proizvoda. Naime, ona istovremeno njeguju, a usnama daju sočan i zdrav izgled, a tko još ne voli proizvode koji rade nekoliko stvari odjednom?

Među najprodavanijim uljima za usne je i ono Diorovo, bez obzira na cijenu. Naime, ono nije ljepljivo i to njegove obožavateljice obično ističu kao glavu prednost pred drugim uljima. Zapravo, ulje im je toliko dobro da često i zanemare cijenu, koja baš i nije mala. Ulje stoji 315 kuna.

Ulja za usne njeguju i hrane

Dior Lip Glow Oil dubinski štiti usnice te naglašava njihovu prirodnu boju. Također, ono djeluje na prirodnu razinu vlage na usnama te se boja ovog ulja prilagođava boji usana svake žene ponaosob. Uz to, osigurava i konstantnu hidrataciju. Formula ovog ulja obogaćena je uljem trešnje koje štiti usnice od štetnih vanjskih utjecanja i gubitka vlage.

Sve to zvuči odlično i ne sumnjamo da je Diorovo ulje zaista toliko kvalitetno, no njegova cijena stvarno nije niska. Srećom, postoje jednako dobre, a pristupačnije opcije. Sve one su obogaćenje hranjivim sastojcima kako bi vaše usnice ostale zdrave i nahranjene, pogotovo sada kada su izložene snažnim sunčevim zrakama.

Super stvar kod ulja za usne je i ta što se ona mogu koristiti samostalno za prirodniji izgled, mogu biti baza za ruževe ili mogu biti topper koji ćete staviti na ruž ako mu želite dodati sjaja.

Koju god opciju odabrali, nećete pogriješiti. Prva će biti izvrsna uz trenutno popularni dewy look, koji kombinira blistavu i hidratiziranu kožu i sjajne, sočne usne. Ako, pak, izaberete posljednju opciju, očito pratite trendove na društvenim mrežama gdje gotovo nitko više ne nosi mat ruževe, već im dodaju sjajila i ulja.

Ulja za usne privući će na njih posebnu pažnju i zapravo vam ne treba puno druge šminke ako koristite njih. Također, ako ste odlučili naglasiti oči, ulja mogu biti dobra neutralna opcija za usne. U nastavku donosimo jeftinije, a jednako dobre zamjene za Dior ulje za usne.

FOTO: Instagram (@sasha.mei), Cult Beauty, Douglas, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori