Fenty Beauty proizvode od sada možete naručiti u Hrvatsku
Fenty Beauty proizvode od sada možete naručiti u Hrvatsku

Fenty Beauty proizvode od sada
možete naručiti u Hrvatsku

Jedna od najpoznatijih pjevačica današnjice Robyn Rihanna Fenty, poznatija kao Rihanna, godine 2017. započela je make up brend pod imenom Fenty Beauty. Rihanna je bila jedna od prvih koja je proširila svoju liniju pudera, tako da svaka žena ima svoju odgovarajuću nijansu. Upravo to bila je Rihannina misija: kreirati make up koji će napokon pristajati svim tonovima i podtonovima kože, bez iznimke.

Posebno je obratila pozornost na tamniju put jer je smatrala da ostali beauty brendovi to dotad nisu nudili. Fenty uvijek u svojim reklamama nastoji pokazati što više različitosti čime je brend prepoznat u svijetu. Također, Rihanna je poznata i po zanimljivom pakiranju svojih proizvoda, što je još jedna stavka koja je izdvaja iz mase. Njezini proizvodi imaju zanimljive nazive i nerijetko se u njihovom kreiranju upotrebljava sleng što je magnet za kupce diljem svijeta.

Otkako je pokrenula svoj brend Fenty Beauty, Rihanna se pokazala kao pravo osvježenje na make up sceni. Zahvaljujući Rihanni i njezinoj kolekciji Fenty Beauty, ovo će biti jedno veselo ljeto. Uvjerljivo najveća novost je ta da su sjajila, ruževi, bogate palete sjenila, highlighteri, korektori, puderi i mnoga druga čudesa odnedavno dostupni za naručivanje u Hrvatsku! Ako želite imati proizvode ovog vrhunskog i kvalitetnog brenda, pripremite se na činjenicu da ćete morati izdvojiti pozamašan iznos novaca. Više informacija i širok asortiman istražite ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori