Date night za Fenty Skin: Rihanna i A$AP Rocky zajedno u retro beauty kampanji
Date night za Fenty Skin: Rihanna i A$AP Rocky zajedno u retro beauty kampanji

Date night za Fenty Skin: Rihanna i A$AP Rocky
zajedno u retro beauty kampanji

Date night u svijetu poznatih ne izgleda obično. Dokaz za to je nova kampanja brenda Fenty Beauty pod nazivom Born To Steal: Yours, Mine, Ours. U njoj, osnivačica brenda Rihanna i njen dugogodišnji partner, reper A$AP Rocky poziraju s Fenty Skin proizvodima. Kampanja odiše estetikom pedesetih godina, s prigušenim svjetlima i crno-bijelim kadrovima. Date night atmosfera je očigledna kroz zagrljaje i poglede između ovog dvojca, koji je u kolovozu dobio drugo dijete.

Yours, Mine, Ours

U novoj kampanji poznate pjevačice i beauty mogulke, Rihanna izgleda glamurozno s pin-up stilom frizure, dijamantnim chokerom, bordo ružem i zlatnim satom. Outfit izbor? Klasična crna slip haljina i jaknica od šifona na točkice. A$AP Rocky izgleda podjednako elegantno u klasičnom baloneru, košulji na pruge i s kravatom. Njegov signature look se ipak nazire i u ovoj kampanji, s poznatim grillzima i naočalama za sunce. Kao i Rihanna, nosi zlatni sat.

Zaljubljeni par je itekako svjestan svoje popularnosti, te se u kampanji čuje i What’s up Rocky?, izjava Rihanne koja je postala viralna nakon što je njihova veza postala službena. Par je u vezi od 2020. godine, iako je prvi put bio povezan još ranih 2010-ih. A$AP je bio i uvodni nastup na Rihanninoj Diamonds svjetskoj turneji 2013. godine. Danas, oni imaju dva sina. Prvi, RZA je rođen u maju 2022. Drugi sin, Riot, rodio se u kolovozu, a Rihanna je tu trudnoću objavila nastupajući na prošlogodišnjem Super Bowlu.

Foto: Instagram @badgalriri @fentybeauty

Učitati još
Zatvori