Rihanna je ponovno rodila u tajnosti, a Sienna Miller očekuje drugo dijete
Rihanna je ponovno rodila u tajnosti, a Sienna Miller očekuje drugo dijete

Rihanna je ponovno rodila u tajnosti, a
Sienna Miller očekuje drugo dijete

Jutros su nas dočekale divne baby boom vijesti – Rihanna i A$AP Rocky postali su roditelji još jednog sina, a glumica Sienna Miller očekuje drugo dijete.

Kako je doznao tabloid TMZ, pjevačica je u Los Angelesu 3. kolovoza u tajnosti rodila dječaka, a izvor je za isti medij izjavio kako ime drugog djeteta počinje na R, baš kao i ime starijeg brata RZA. Vijest o drugoj trudnoći Rihanna je objavila u veljači ove godine, i to tijekom spektakularnog nastupa na poluvremenu Super Bowla. Prinovu par još nije komentirao, a s obzirom na to da su RZA-ino ime držali u tajnosti oko godinu dana, ne bi čudilo da su i ime svog drugog sina odlučili držati za sebe što je duže moguće.

Na Met Gali 35-godišnja pjevačica je za Entertainment Tonight kratko progovorila o tome kako je prošla njena druga trudnoća. ‘Toliko je drugačija od prve. Nemam neke cravings, ali muči me stalna mučnina. Sve je drugačije, ali ja uživam. Osjećam se dobro. Osjećam se energično’, izjavila je tada Rihanna.

Sienna Miller pokazala trbuščić na Ibizi

Glumica Sienna Miller također će uskoro na svijet donijeti svoje drugo dijete. Trudnoću je držala u tajnosti, sve dok je svijetu nisu otkrile fotografije u bikiniju s plaže. Prije odmora na Ibizi, 41-godišnja Sienna je viđena kako uživa na odmoru u St. Tropezu s 26-godišnjim dečkom Olijem Greenom, no trbuščić još nije bio toliko vidljiv.

Sienna Miller

Sienna je već majka desetogodišnje kćeri Marlowe koju je dobila vezi s glumcem Tomom Sturridgeom. Za britanski Vogue prošle je godine govorila o radostima roditeljstva: ‘Volim biti majka. To je ono što radim najbolje.’ Otvoreno je govorila i o odluci da zamrzne svoja jajašca jer je znala da želi još jedno dijete, a ‘biologija je nevjerojatno okrutna prema ženama u četrdesetima’.

‘Došla sam do 40. godine i zamrznula jajašca. Budući da sam bila stvarno usredotočena na potrebu da imam još jedno dijete, jednostavno sam tako odlučila i ta vrsta egzistencijalne prijetnje je nestala’, rekla je za britanski Elle.

Sienna Miller

Foto: Profimedia i Instagram (@badgalriri)

Učitati još
Zatvori