Rihanna se napokon vratila na pozornicu: Na Super Bowlu otkrila sretnu vijest
Rihanna se napokon vratila na pozornicu: Na Super Bowlu otkrila sretnu vijest

Rihanna se napokon vratila na pozornicu: Na
Super Bowlu otkrila sretnu vijest

U nedjelju, 12. veljače Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles igrali su u Glendaleu u Arizoni finale 57. izdanja prestižne nagrade Super Bowl. Ipak, svijet je s nestrpljenjem čekao samo nju! Nakon sedam godina izbivanja, Rihanna se vratila na pozornicu u poluvremenu ovog natjecanja.

Odjevena u crveni kombinezon s potpisom britanskog dizajnera Jonathana Andersona, kreativnog direktora španjolske kuće Loewe, upotpunjenog tenisicama iz suradnje MM6 Maison Margiela i Salomon, stala je na pozornicu i dugoiščekivani nastup započela izvođenjem pjesme Bitch Better Have My Money.

Poseban “gost” iznenađenja

Uslijedili su hitovi Where Have You Been, Only Girl, We Found Love, Work i Umbrella, koje je publika otpjevala u jednom dahu. Trinaestominutni nastup završen je izvedbom hita Diamonds.

Nastup je izvela u pratnji brojnih plesača, a na pozornici joj se nisu pridružili priželjkivani gosti iznenađenja. Ipak, Rihanna nije propustila u sklopu showa reklamirati svoj brend Fenty.

No, glazbeni brojevi ostali su u pozadini vijesti koja je službeno potvrđena na ovom nastupu – Rihanna je s javnošću podijelila kako čeka drugo dijete.

Polarizirajući nastup

Povratak na pozornicu nakon sedam godina izostanka ostavio je polarizirajuće dojmove. Dok je za jedne savršen prikaz raskoši njezina talenta, drugi su ga prozvali monotonim te su od njega očekivali više. No, i kritičari i poklonici se slažu kako je vizualno dojmljiva lebdeća pozornica “otela show”.

Također, mnogi su iskazali nadanje kako će ovo označiti Rihannin povratak glazbenoj industriji, no izgleda kako ćemo na njega ipak trebati pričekati. Njezin sinoćnji nastup možete pogledati ovdje.

Za kraj, vratimo se na početak ove priče. U dvoboju večeri Kansas City Chiefs ostvarili su pobjedu te postali dobitnici 57. Super Bowla.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori