Journal Beauty Week darivanje: Osvojite program oblikovanja cijelog tijela u Linea Snelli

Journal Beauty Week darivanje: Osvojite program oblikovanja cijelog tijela u Linea Snelli

Proljeće nam je stiglo, a ljeto sve bliže, stoga je savršeno vrijeme za makeover. Nakon toga ćemo se osjećati obnovljeno i spremno dočekati toplije dane. Upravo zato smo za vas, u suradnji s našim dragim partnerima i suradnicima, pripremile Journal Beauty Week darivanje u sklopu kojeg vam donosimo brojne beauty tretmane. Oni će vam definitivno unijeti pozitivu u dane pred nama. K tome ćete se nesumnjivo osjećati ljepše i samouvjerenije – baš na vrijeme za ljeto! Peto darivanje po redu uključuje Snelly Star program oblikovanja tijela u trajanju od dva mjeseca i četiri kriolipolize za trajno uklanjanje masnih naslaga u Linea Snelli. Što točno uključuju Snelly Star program i tretman kriolipolize, doznajte u nastavku.

Snelly Star programom i kriolipolizom do najljepše oblikovanog tijela

Snelly Star program je zato u cjelini posvećen ženskom tijelu i duši. Kao takav predstavlja najcjelovitiji program oblikovanja tijela na tržištu. Prikladan je za svaku suvremenu ženu, koja traži kvalitetno i konkretno rješenje. Predstavlja jedini program oblikovanja tijela na globalnom tržištu, gdje dobivate konkretan rezultat s pismenom garancijom za uspjeh, a u prosjeku se gubi jedan konfekcijski broj u roku od mjesec dana. Snelly Star uključuje sve najsuvremenije terapije dostupne na tržištu – Thermoslim, Thermobike, Bodywarm, Snelly asistenciju, Snelly Slim Control sustav i sve Linea Snella komplementarne terapije poput kavitacije, radiofrekvencije, limfne drenaže, termodeke i bodywrappinga.

Kriolipoliza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga. Onih koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuuma, sigurno se smrzavaju masne stanice i ubrzava se njihovo prirodno izlučivanje. Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Journal x Linea Snella giveaway

Jedna dobitnica ima priliku osvojiti Snelly Star program u trajanju od dva mjeseca i čak četiri kriolipolize za trajno uklanjanje masnih naslaga s jednog područja uz dva aplikatora. Dobitnica može birati jednu od dvije lokacije na kojoj želi iskoristiti svoju nagradu. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj program preoblikovanja i tretmane kriolipolize:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @lineasnella_hrvatska Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovim tretmanima i programu oblikovanja tijela

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 18. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Igramo se ispod ove objave:

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update članka: Sretna dobitnica je @sara_1217_. Čestitke!

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori