Bili smo na PRO BRIDAL makeup edukaciji Simone Antonović. Evo što smo naučili
Bili smo na PRO BRIDAL makeup edukaciji Simone Antonović. Evo što smo naučili

Bili smo na PRO BRIDAL makeup edukaciji Simone
Antonović. Evo što smo naučili

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu, i sve mladenke žele izgledati besprijekorno. Da biste postigli savršen izgled na dan venčanja, ključno je imati stručnjaka koji će vam pomoći u stvaranju savršenog bridal makeupa. Bridal makeup škole pružaju odličnu priliku za stjecanje vještina i znanja potrebnih da biste postali stručnjak u ovoj posebnoj grani makeupa. Jedna od naših najpoznatijih makeup artistica, Simona Antonović, u svoju makeup školu odnedavno je uvrstila i PRO BRIDAL makeup edukaciju.

Tijekom PRO BRIDAL makeup edukacije, koja je i najnovija edukacija u ponudi Simona Antonović Makeup School, polaznice su učile i usavršavale najpopularnije tehnike šminkanja mladenki, trikove i tajne, te saznale sve što će im pomoći biti uspješnima u najtraženijem poslu za makeup umjetnike – šminkanju mladenki i ostalih privatnih klijentica za svečane prigode – uz Simonino stručno vodstvo.

Vodimo vas na PRO BRIDAL makeup edukaciju

Simoni i polaznicama PRO BRIDAL makeup edukacije odlučili smo malo zasmetati i mi, kako bismo vam prenijeli cijelu atmosferu. U fokusu je toga dana bio jedan od najzanimljivijih bridal makeup lookova – pin-up retro looka. Što smo saznali, naučili te kako izgleda makeup edukacija u Zagrebu koja se održavala u prostoru WESPA Business & Lounge u  Green Gold centru, saznajte u nastavku.

Edukacija i razmjena iskustva

Nakon kratke prezentacije i teorijskog dijela, došao je red na kreiranje looka na prekrasnom modelu Filipi Ledić. Simona je detaljno prolazila kroz svaki korak makeup looka, a polaznice su pažljivo slušale i pratile. Atmosfera tijekom makeup edukacije je zaista bila jedinstvena i inspirativna. Mogli smo primijetiti i visok stupanj fokusa i posvećenosti. Pazilo se na svaki detalj, a polaznice su s velikom interesom postavljale pitanja te dijelila svoja mišljenja i iskustva. Ovakav tip edukacije kroz praksu stvorio je vrlo dinamičnu atmosferu.

U cjelini, atmosfera na PRO BRIDAL makeup edukaciji odražava dinamičnost, entuzijazam i stručnost. Ova edukacija idealna je za sve ljubitelje bridal makeupa, ali i makeupa općenito. Polaznici uče, rastu i dijele svoju strast za stvaranjem besprijekornih lookova.

Primjena znanja i savjeta

Kada je Simona završila pin-up retro look, polaznice su imale zadatak našminkati jedna drugu vodeći se znanjem i trikovima koje su saznale na makeup edukaciji. Polaznice su imale svu umjetničku slobodu, a zajedno i kroz suradnju kreirale su svoje verzije pin-up retro looka eksperimentirajući s tehnikama i proizvodima, naravno, pod Simoninim nadzorom.

Makeup proizvodi

Polaznice Simonine PRO BRIDAL makeup edukacije imali su jedinstvenu priliku raditi s vrhunskim makeup brendovima kao što su jane iredale, Estée Lauder, Bobbi Brown, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor, Milani i Real Techniques, a za njegu kože tijekom edukacije koristile su Eucerin njegu kože i tijela.

„Kako da vam makeup za vjenčanje ostane besprijekoran i postojan cijeli dan, što je sve potrebno za kreirati savršeni makeup look za svečane prilike, kako u potpunosti razumijeti klijentice i prilagoditi im se – njihovim licu i željama. Zašto je važna pravilna njega lica prije šminkanja, kako odabrati pravu podlogu, koji je ruž najbolji, kako postići savršeni finiš“, samo su neke od najbitnijih znanja i vještina u šminkanju mladenki koje je Simona podijelila s polaznicama tijekom svoje PRO BRIDAL makeup edukacije.

Na temu bridal makeupa i mi smo već imali prilike razgovarati sa Simonom, a što nam je rekla otkrijte ovdje.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori