Najnovija edukacija u ponudi Simona Antonović Makeup School je PRO BRIDAL makeup edukacija
Najnovija edukacija u ponudi Simona Antonović Makeup School je PRO BRIDAL makeup edukacija

Najnovija edukacija u ponudi Simona Antonović Makeup School je PRO BRIDAL makeup edukacija

Simona Antonović u Hrvatskoj je gotovo sinonim za makeup artisticu. Zavidan je njezin portfolio u koji će od ove jeseni uvrstiti i PRO BRIDAL makeup edukaciju s najvišom razinom znanja o šminkanju mladenki u Hrvatskoj. Uistinu impresivno makeup iskustvo u šminkanju mladenki Simona je stekla u stvaranju brojnih bridal makeup lookova. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri našminkala je tisuće mladenki, a danas se njezini termini za vjenčanja rezerviraju i dvije godine unaprijed. Simonini stručni savjeti za vjenčani makeup mogu se pročitati na gotovo svim relevantnim internet portalima, kao i u čuvenoj knjizi Priručnik za vjenčanja, najpoznatijeg hrvatskog cvjećara i umjetnika Saše Šekoranje.

Simona Antonović
Simona Antonović

PRO BRIDAL makeup edukacija

„Kako da vam makeup za vjenčanje ostane besprijekoran i postojan cijeli dan, što je sve potrebno za kreirati savršeni makeup look za svečane prilike, kako u potpunosti razumijeti klijentice i prilagoditi im se – njihovim licu i željama. Zašto je važna pravilna njega lica prije šminkanja, kako odabrati pravu podlogu, koji je ruž najbolji, kako postići savršeni finiš“, navodi Simona samo neke od najbitnijih znanja i vještina u šminkanju mladenki kojima podučava druge makeup umjetnike, dok nam govori o programu svoje PRO BRIDAL makeup edukacije.

Šminkanje mladenki

Najnovija edukacija u ponudi Simonine makeup škole – PRO BRIDAL jedinstvena je na tržištu i osmišljena iz njezinog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti stečenima na najvišim razinama beauty industrije. Tijekom PRO BRIDAL makeup edukacije polaznici/e će učiti i usavršavati najpopularnije tehnike šminkanja mladenki, trikove i tajne, te saznati sve što će im pomoći biti uspješnima u najtraženijem poslu za makeup umjetnike – šminkanju mladenki i ostalih privatnih klijentica za svečane prigode.

PRO BRIDAL_sexy look
sexy look
PRO BRIDAL_klasicni look
klasični look

Kome će pomoći ova edukacija?

„Stručno usavršavanje je jedno od najvažnijih ulaganja u životu makeup umjetnika jer se trendovi popularnih lookova za vjenčanja, baš kao i makeup proizvodi koje koristimo te potrebe i želje naših klijentica, stalno mijenjaju“, objašnjava Simona zašto je važno stalno ulaganje u svoje znanje. Simona poziva i početnike na PRO BRIDAL edukaciju. „U PRO BRIDAL programu radimo najpopularnije makeup lookove za mladenke – glamoruzni, romantični, sexy, retro – pin-up, brončani i klasični look, kao i još niz tehnika poput naprednog konturiranja i postizanja savršenog oblika lica.

pin-up retro look
PRO BRIDAL_moderni minimalnizam look
moderni minimalnizam look

Simona Antonović – sinonim za makeup artisticu

Impresivno makeup iskustvo Simona je stekla u stvaranju brojnih modnih editoriala i beauty snimanja, modnih i marketinških kampanja. Nekoliko je sezona radila na Pariz Fashion Weeku u timovima slavnih makeup umjetnika Pat McGrath i Peter Philipsa koji su kreirali makeup lookove za revije Givenchya, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i Dries van Notena. Potpisala je makeup bajke na stranicama Voguea, Harper’s Baazara, GloriaGlama, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazie, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima, te je omiljena makeup artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards – za najbolju umjetnicu makeupa i za najbolji modni editorial, kao i MGF Awarda za najbolju regionalnu makeup umjetnicu u 2023.

PRO BRIDAL_glamoruzni look
glamoruzni look
romantični look

Polaznice i polaznici Simonine PRO BRIDAL makeup edukacije imat će jedinstvenu priliku raditi s vrhunskim makeup brendovima kao što su jane iredale, Estée Lauder, Bobbi Brown, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom edukacije koristit će Eucerin njegu kože i tijela. Sve polaznike očekuju dodatne pogodnosti i iznenađenja.

PRO BRIDAL makeup edukacija održat će se u Osijeku 6.-10.11.2023. i Zagrebu 20.-24.11.2023., od ponedjeljka do petka. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici Simona Antonović Makeup School na ovom linku.

A za vas smo pripremili i jedno posebno darivanje na Journal Instagram profilu.
JOURNAL x SIMONA ANTONOVIĆ GIVEAWAY
Simona Antonović Makeup School nastavlja s inovativnim makeup edukacijama i usavršavanjima za profesionalce i početnike. Ove jeseni kreće jedinstvena PRO BRIDAL makeup edukacija za vrhunsko usavršavanje šminkanja mladenki, a dvoje vas ima priliku prisustvovati. Jedan/na od vas može sudjelovati na edukaciji u Osijeku 6.-10.11.2023., a jedan/na može sudjelovati na edukaciji u Zagrebu 20.-24.11.2023., a sve što trebate napraviti kako biste postali dio programa jest:
1. Zapratiti @journal.hr Instagram profil.
2. Zapratiti @simonaantonovicschool Instagram profil.
3. U komentaru označiti osobu koja želi prisustvovati edukaciji i u kojem gradu.
Giveaway traje do 13. listopada 2023. u podne nakon čega ćemo proglasiti dobitnike.

Foto: Mare Milin, Jelena Balić
Model: Filipa Ledić

Učitati još
Zatvori