Rujanski parfemski noviteti za najmirisnije jesenske dane

Rujanski parfemski noviteti za
najmirisnije jesenske dane

parfemski noviteti
@emmahoareau

Bez obzira na to pripadate li skupini koja je vjerna svojem mirisnom favoritu ili volite mijenjati omiljene parfeme, vjerujemo kako vas uvijek zaintrigiraju novi mirisi i parfemski noviteti, makar toliko da isprobate kako miriše na koži. Rujan je poznat kao mjesec koji sa sobom donosi mnoštvo uzbudljivih vijesti u svijetu mode i ljepote, a beauty ljubiteljice uvijek s nestrpljenjem iščekuju vijesti o parfemskim novitetima jer se među novim mirisima možda krije favorit po kojem će mirisati nadolazeće sezone. U nastavku donosimo nekoliko parfema koji nas čekaju ovog rujna

Louis Vuitton Cœur Battant

parfemski noviteti
Louis Vuitton Cœur Battant

Luksuzni brend Louis Vuitton svojoj je parfemskoj obitelji dodao neobičan drvenasto-cvjetni miris koji na koži djeluje izrazito osvježavajuće zahvaljujući notama soče kruške, egipatskog jasmina i bazi chyprea. Iz Louis Vuittona ovaj parfemski novitet opisuju kao miris koji poziva žene da svaki trenutak života proživljavaju sa strašću.

Byredo Slow Dance EDP

parfemski noviteti

Ako tražite idealan parfem za prijelazno razdoblje, onaj s Byredo potpisom odličan je izbor. Namijenjen je ženama i muškarcima, a uljepšat će jesenske dane zahvaljujući notama meda koje se miješaju s ljubičicom, opoponaksom i vanilijom.

Chloé L’Eau de Chloé Eau de Toilette

parfemski noviteti

Jedan od najpopularnijih parfema na svijetu zasigurno je onaj s potpisom popularnog brenda Chloe, a kultni je miris dobio još jednog svog nasljednika. Ovaj parfemski novitet ima dodatak magnolije koja svojim svojstvima pojačava note ruže koje se kriju u samom srcu parfema. Note jasmina i hrasta zaokružuju ovaj miris koji može biti idealan dar bliskoj osobi.

Foto: Instagram, Louis Vuitton, Byredo, Chloe

Učitati još
Zatvori