Najneočekivanija suradnja: Ozzy Osbourne upravo je izbacio svoju make up kolekciju
Najneočekivanija suradnja: Ozzy Osbourne upravo je izbacio svoju make up kolekciju

Najneočekivanija suradnja: Ozzy Osbourne upravo je izbacio svoju make up kolekciju

Legendarni metalac, kum heavy metala, Princ tame, sve su to nadimci za Ozzyja Osbournea. I svi su oni u skladu s njegovim imidžem. Čak je i šminka donekle u njegovom stilu i poznat je po crnilu oko očiju, ali baš da smo očekivali da će lansirati vlastitu kolekciju šminke – nismo. Zapravo sumnjamo da itko je.

Ali baš to se dogodilo. U suradnji s brendom Rock And Roll Beauty Ozzy je izbacio kolekciju koja se sastoji od 21 komada šminke. Tu su dvije palete sjenila, u svakoj je 14 nijansi, a one su nazvane po njegovim hit pjesmama, primjerice: “Iron Man”, “Crazy Train” i “Zombie Stomp”. Osim šminke, u ovoj kolekciji su i svijeće, privremene tetovaže u njegovom stilu, dvije toaletne torbice i gotičko zrcalo. Ovi snažno pigmentirani proizvodi tu su da vam daju odvažan i precizan look inspiriran Ozzyjevim.

Što sadrži Ozzy Osbourne make up kolekcija

Brend Rock And Roll Beauty već je napravio kolekciju s Deff Leppardom te onu inspirirani Jimijem Hendrixom. Pionir, heavy metal ikona i osvajač Grammyja prodao je više od 100 milijuna albuma, osnovao je Ozzfest i nedavno je izbacio svoj 13. solo album – “Patient Number 9”.

Ovaj brend specijaliziran je za spajanje nostalgije i ljepote. Za svaku kolekciju njihovi dizajneri osmišljaju posebna pakiranja koja savršeno evociraju sjećanja na neka prošla vremena i legende koje su ih obilježile. Osim toga, njihova kozmetika nije testirana na životinjama.

Osim paleta sjenila, u Ozzyjevoj kolekciji su i kistovi, ruževi, tekući ruževi, set pojedinačnih metalik sjenila te highlighter. Najjeftiniji su ruževi koji stoje 10 dolara, dok najskuplji komadi poput paleta stoje 25 dolara. Obje palete već su rasprodane, što i ne čudi s obzirom na broj obožavatelja koje Ozzy ima, ali i s obzirom na činjenicu da je svaki komad ove šminke kolekcionarski.

Ako i vi za sebe želite neki komad iz ove kolekcije, možete naručiti ili sa stranice Rock and Roll Beauty, ili s web trgovine Ulta. Valja naglasiti da je dio šminke na Ulti nešto skuplji.

Učitati još
Zatvori