Pronašli smo Tim Burton make up kolekciju inspiriranu njegovim megahitom Corpse Bride
Pronašli smo Tim Burton make up kolekciju inspiriranu njegovim megahitom Corpse Bride

Pronašli smo Tim Burton make up kolekciju inspiriranu njegovim megahitom Corpse Bride

Otkako se počeo prikazivati u kinima 2005. godine Corpse Bride inspiracija je mnogima. Posebno ga obožavaju oni koji vole spooky stvari i make up te su likovi iz ovog animiranog filma vječita inspiracija za Halloween kostime. Ako ste i vi istovremeno ljubitelji opusa Tima Burtona, kao i šminke, imamo super vijesti za vas. Nedavno je izašla Tim Burton make up kolekcija inspiriranu filmom Corpse Bride.

Ovu kolekciju izbacio je brend SheGlam, a ona se sastoji od pet komada šminke. Naravno, nijanse su plave i sive, one koje Emily ima u filmu.

Što sadrži Tim Burton make up kolekcija?

Tu je Moonlight paleta sjenila za oči koja sadržava 12 nijansi, neke su sa šljokicama, a neke su mat i baršunaste. Tu je i Ghostly Glitter Gel u tri boje: Tears to Shed, Underworld, and Blue-quet. Uz to dolazi i highlighter The Beaming Butterfly te tekući ruževi Everlasting Love, koji traju cijeli dan i dolaze u mat crvenim i rozim nijansama. Naposljetku tu je i balzam za usne u plavkasto prozirnoj nijansi. Također, na njemu dolazi i prsten poput onog koji Emily nosi.

Tim Burton make up kolekcija je savršena za Corpse Bride look za noć vještica, ako idete na neki party. Osim toga, nosiva je i u svakodnevnom životu, samo ćete biti malo suptilniji pri nanošenju.

Najjeftiniji proizvod iz kolekcije je glitter gel i stoji 4 dolara. Slijedi paleta koja stoji 9 dolara, a cijeli set stoji 44 dolara, odnosno oko 330 kuna. Sve to dolazi u kutiji sličnoj onoj koju Emily u filmu daje Victoru.

Boje ove kolekciju oda su Emily, ali one se ne nalaze samo na proizvodima. U tim bojama je i pakiranje, a s obzirom na to da je ovo službena suradnja, na pakiranjima se nalaze motivi Emily, Victora, leptira i kostura životinja. Posebno su značajni ovi leptirići jer se Emily na kraju filma pretvori u roj leptira. Inače, kolekcija je lansirana 30. rujna i može se naručiti i u Hrvatsku.

FOTO: Instagram (@sheglam_official)

Učitati još
Zatvori