Stigla je najnovija Orgasm X Cheek paleta kultnog make up brenda

Stigla je najnovija Orgasm X Cheek
paleta kultnog make up brenda

Ovom brendu nije potrebno posebno predstavljanje. NARS je definitivno kultni make up brend koji je već dugi niz godina na čelu svijeta ljepote i brzo nalazi trajno mjesto u srcima i make up torbicama svih koji ga probaju. Uz njihovo kultno klasično ‘Orgasm’ rumenilo i highlighter kreirali su potpuno novu koraljno-ružičastu ‘Orgasm X’ nijansu. Ova limited edition Orgasm X Cheek paleta savršen je način da svojoj koži date blistavu dozu boje ovoga ljeta.

Nova, slatka tajna vaših obojanih obraza

Ova potpuno nova, limited edition, Orgasm X Cheek paleta sadrži čak tri različite nijanse za isticanje vaših jagodica. Od njihovog najprodavanijeg Orgasm rumenila i highlightera do najnovije, koraljne Orgasm X nijanse rumenila. Ovaj kompaktni set je must have za sve istinske NARSisiste. On objedinjuje legendarno zlatno, breskvasto-ružičasto rumenilo sa svjetlucavim highlighterom u boji šampanjca i novim koraljno ružičastim, Orgasm X rumenilom. Tajna vašeg sjaja bit će vam nadohvat ruke kad god ga zatrebate. Od nježne i jedva vidljive boje do najintenzivnije nijanse, ovi fini mikropigmenti u prahu daju prirodnu i zdravu boju koja odmah oživljava ten.

Za potpuni dojam, pomiješajte Orgasm rumenilo s Orgasm X rumenilom i lagano nanesite prah na jagodice obraza. Preostali proizvod nanesite na most nosa. Potom nanesite Orgasm highlighter na vrh jagodica i na sljepoočnice. Možete nanijeti i dodatni sloj Orgasm X rumenila za dodatnu, neočekivanu dimenziju sjaja. Drugi način primjene je taj da nanesete Orgasm rumenilo na jagodica obraza i sve do sljepoočnica. Potom, da biste dodali malo definicije, nanesite Orgasm X rumenilo ispod jagodica i blendajte s Orgasm rumenilom za savršen i nevidljiv prijelaz.

limited edition Orgasm X Cheek paletu možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori