Sjajan gel za čišćenje lica najnoviji je proizvod obožavanog skincare brenda

Sjajan gel za čišćenje lica najnoviji je
proizvod obožavanog skincare brenda

Bogate, luksuzne formule, nevjerojatna pažnja prema inovacijama i korištenju nježnih sastojaka – radi se o najnovijem skincare proizvodu kultnog brenda Augustinus Bader. Novi The Cream Cleansing Gel nedavno je došao na tržište, a beauty entuzijastice diljem svijeta već su oduševljene i ovim sjajnim proizvodom. Lagane je i kremaste gel teksture, a uz to prožet je njihovim patentiranim TFC8 spojem. On obnavlja kožu mješavinom umirujućih botaničkih sredstava, poput vode, cvijeta ruže, ekstrakta krastavca i soka lista aloe vere. Svojom laganom formulom nudi nježno čišćenje i njegu kože.

The Cream Cleansing Gel: Revitalizirajuće sredstvo za čišćenje lica

Profesor Augustinus Bader je vodeći svjetski stručnjak u istraživanju matičnih stanica. Proveo je trideset godina proučavajući urođene procese u tijelu za samoizlječenje. Njegova istraživanja rezultirala su proizvodima za njegu kože koji su promijenili igru. Oni koriste jedinstveni, patentirani Trigger Factor Complex kako bi vidljivo smanjili znakove starenja i oštećenja uzrokovanih stresom iz okoliša. Kožu ostavljaju obnovljenom i blistavom.

Nakon svoje kultne The Cream, Augustinus Bader proširio je svoju ponudu lansiranjem svog prvog sredstva za čišćenje lica – The Cream Cleansing gela. Radi se o revitalizirajućem sredstvu za svakodnevno čišćenje lica koje možete koristiti i ujutro i navečer. U kliničkom ispitivanju, rezultati su pokazali da se 100 posto sudionika slaže da ovo sredstvo za čišćenje nježno i temeljito čisti kožu lica. Ono što je najvažnije je to da ju pritom ne isušuje. Uz to, sudionici su se složili da su se ostali proizvodi u njihovoj rutini njege kože lakše nanijeli nakon upotrebe Augustinus Bader gela za čišćenje. Čak 98 posto njih složilo se da im koža nakon upotrebe izgleda vidno obnovljeno i regenerirano. Mi smo impresionirani, a vi?

Augustinus Bader The Cream Cleansing Gel možete nabaviti u Zagrebu u The Lab Store ili online.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori