#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite makeover za svoju kosu u frizerskom salonu Evelin

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite makeover za svoju kosu u frizerskom salonu Evelin

Jedna od najvećih želja mnogih žena (ali i muškaraca), u doba izolacije bio je odlazak frizeru, na redovito šišanje, njegu ili neki drugi specijalizirani tretman poput bojanja kose. Upravo to mnogima je naročito nedostajalo u posljednjih mjesec ili dva, no stvari se sada napokon vraćaju u normalu i svi naši omiljeni frizerski stručnjaci po tom pitanju imaju pune ruke posla.

Iznimka nije ni Evelin Benković, vlasnica zagrebačkog frizerskog salona “Evelin” kojoj svakodnevno dolaze brojne žene i muškarci, a naročito naše poznate glazbenice i glumice. Upravo su Evelin one poklonile svoje povjerenje za bilo koju transformaciju kose i frizure na koju su se odlučile pa se njeni klijenti broje ne samo u količini, već i u godinama vjernosti salonu Evelin.

Zašto mnogi po svoju novu savršenu frizuru odlaze upravo kod Evelin, moći ćete se uvjeriti i vi, jer smo za vas u sklopu #OdbrojavamDo giveawaya pripremili nagradu makeovera kose nakon izlaska iz izolacije. Makeover kose u slučaju ovog giveawaya uključuje šišanje, bojanje/koloraciju/pramenove (ovisno o željama), stiliziranje, njegu i frizuru.

JOURNAL X SALON EVELIN GIVEAWAY

Igramo se na Journal.hr Facebook stranici, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti Journal.hr Facebook stranicu
  2. Pratiti Frizerski salon Evelin Facebook stranicu
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do petka, 05. lipnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Tomislav Huha

Učitati još
Zatvori