#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Kiehl’s set za hidrataciju

Kiehl’s set za hidrataciju

Male stvari poput njege kože sada znače više nego ikad. Zbog više vremena provedenog u zatvorenom prostoru, naša koža sklona je dehidriranosti. Ako se i vi posljednjih dana borite s dehidriranom kožom i neugodnim osjećajem zatezanja, novi #OdbrojavamDo giveaway je kao stvoren za vas. U suradnji s beauty brendom Kiehl’s, darujemo vas setom za hidrataciju koji će nahraniti vašu kožu i vratiti joj svjež izgled.

Kiehl’s set koji će obožavati svaka koža

U Kiehl’s setu nalaze se kultna Ultra Facial Cream krema za lice, Creamy Eye Treatment s avokadom za njegu i hidrataciju delikatnog područja oko očiju te odlična hranjiva i hidratantna maska od avokada koju će obožavati baš svaka koža. Tri proizvoda za savršenu njegu i hidrataciju kože lica dolaze u praktičnoj Kiehl’s kozmetičkoj torbici.

Kiehl’s Ultra Facial Cream
Kiehl’s Creamy Eye Treatment s avokadom
Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask
Kiehl’s kozmetička torbica

Od 11. svibnja, Kiehl’s opet otvara svoja vrata pa će vas sigurno zanimati i Kiehl’sov novi program Call & Collect nastao u cilju održavanja sigurnosti kupaca i Kiehl’s savjetnika.

To znači da od 4.5. možete nazvati Kiehl’s savjetnike na jedan od brojeva telefona (091 3735 301 ili 091 6312 080), dobiti virtualnu konzultaciju i rezervirati željene proizvode. Spreman paket svakog će čekati u dogovorenoj Kiehl’s prodavaonici kako biste se što manje zadržali u njoj, a uz svaki rezervirani paket u vrijednosti iznad 400,00 kn, Kiehl’s će ga obogatiti s 2 mini proizvoda, kozmetičkom torbicom i 3 uzorka.

Journal x Kiehl’s giveaway

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @kiehls.hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do subote, 09. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Kiehl’s

1