#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Dermalogica BioLumin-C Serum za lice

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite
Dermalogica BioLumin-C Serum za lice

Ono što je još nekoć bio serum za lice, po zastupljenosti u ženskim kupaonicama uvjerljivo je postao vitamin C serum. Skoro da ni nema kozmetičke torbice koja ga danas nema, a nije ni čudno zašto, jer se pokazao pravim čudotvorcem za svjetliju i blistaviju kožu te ujednačen ten.

Već smo vam više puta pisali o pravom malom heroju iz kategorije seruma s vitaminom C, koji nam dolazi iz Dermalogice, a naše oduševljenje njime i dalje je postojano. Odlično ga podnose najrazličitiji tipovi kože (pa tako i ona osjetljiva) i riječ je o serumu s visokostabilnim oblikom vitamina C, koji ne dovodi do iritancija te se također bez straha može koristiti i u toplijim mjesecima.

Zahvaljujući spomenutom kombiniranju visokostabilnih derivata vitamina C s naprednom biotehnologijom, aktivne supstance Dermalogica BioLumin-C seruma uspješno dopiru u stanice te zaustavljaju kemijske reakcije koje potiču ubrzano starenje. Njegove kapi dospijevaju duboko u kožu pa je hidratiziraju, učvršćuju i vraćaju joj blistavost.

JOURNAL X DERMALOGICA GIVEAWAY

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dermalogicahrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do subote, 30. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je Marija Milićević. Čestitamo!

Foto: Dermalogica

Učitati još
Zatvori