Obožavate li miris vanilije ovo je novi niche parfem za vas

Obožavate li miris vanilije ovo je
novi niche parfem za vas

Nova sezona donosi nove planove i izlaske, pa je svakako vrijeme i za novi parfem u kolekciji. Za obožavatelje niche parfema krajem travnja stigao je novitet omiljenog švedskog brenda Byredo i to s vjerojatno najpoznatijim mirisom na svijetu, vanilijom. Vanilija je oduvijek privlačila pažnju zbog svog slatkastog i opojnog mirisa te se iz tog razloga nalazi u nekim od najpoznatijih parfema na svijetu. Byredo je sada odlučio novi parfem posvetiti upravo njoj te u sklopu svoje kolekcije Night Veils lansirao Vanille Antique.

Night Veils Collection možda je manje poznata kolekcija ovog brenda, no nikako i manje poželjna. Okuplja parfeme pod temom večernjih izlazaka, noći i nešto opojnijih mirisa. Baš kada nam se približavaju tople proljetne i ljetne večeri u ponudu je stigao Vanille Antique.

Novi parfem spaja vaniliju s kašmirom, drvenastim notama i mošusom, a ovo je prvi put da Byredo lansira parfem isključivo na vaniliji. Iako je očekivano da je izuzetno slatkastog mirisa komentari su baš suprotni. U kombinaciji s orhidejom i zemljanim tonovima, Vanille Antique dobio je jedinstvenost poput nijednog parfema na bazi vanilije kojeg imate u sjećanju.

Foto: Byredo

Učitati još
Zatvori