Journal Beauty Week darivanje: Osvojite tretmane hladnim laserom za oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin

Journal Beauty Week darivanje: Osvojite tretmane hladnim laserom za oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin

Emerald hladni laser za oblikovanje tijela

Proljeće nam je stiglo, a ljeto sve bliže, stoga je savršeno vrijeme za makeover. Nakon toga ćemo se osjećati obnovljeno i spremno dočekati toplije dane. Upravo zato smo za vas, u suradnji s našim dragim partnerima i suradnicima, pripremile Journal Beauty Week darivanje u sklopu kojeg vam donosimo brojne beauty tretmane. Oni će vam definitivno unijeti pozitivu u dane pred nama. K tome ćete se nesumnjivo osjećati ljepše i samouvjerenije – baš na vrijeme za ljeto! Naše sedmo darivanje po redu uključuje paket od 8 tretmana Zerona/Emerald hladnim laserom za oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin. Jedan tretman traje 30 minuta i odnosi se na jednu regiju tijela. Detalje doznajte u nastavku.

Zerona/Emerald hladni laser za uspješno uklanjanje masnog tkiva

Emerald hladni laser za oblikovanje tijela

Ako vas muči višak masnih naslaga na nekom dijelu tijela i ne možete ga ukloniti raznim dijetama i vježbanjem, Zerona/Emerald hladni laser je idealan tretman za vas. Radi se o neinvazivnom hladnom laseru za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo i zateže kožu bez negativnih nuspojava. Učinak se najbolje vidi na trbuhu, bokovima i bedrima. Tretman hladnim laserom je sigurna alternativa za bezbolno uklanjanje masnih naslaga, zbog čega se popularno naziva i neinvazivna liposukcija.

Tretmani ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Isto tako, za vrijeme tretmana nema osjećaja nelagode ili boli, a odmah nakon završetka možete nastaviti s uobičajenim dnevnim aktivnostima. U kratkom vremenskom roku on vrši najbržu redukciju masnih stanica, a savršen ste kandidat ukoliko želite izgubiti veći broj centimetara u obujmu. U nastavku doznajte kako možete osvojiti paket od 8 tretmana Zerona/Emerald hladnim laserom za oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin.

Journal x Poliklinika Bagatin giveaway

Emerald hladni laser za oblikovanje tijela

Jedna dobitnica ima priliku osvojiti paket od 8 tretmana Zerona/Emerald hladnim laserom, za jednu regiju tijela, u trajanju od 30 minuta. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj paket beauty tretmana:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @bagatinclinic Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovim beauty tretmanima

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 20. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Foto: Poliklinika Bagatin

Učitati još
Zatvori