‘The Audrey Brow’ je novi trend u oblikovanju obrva koji izgleda fantastično

‘The Audrey Brow’ je novi trend u oblikovanju obrva koji izgleda fantastično

Tanke obrve, prirodne, ili pak prenaglašene s izraženim lukom. Svaki je od ovih oblika imao svoj veliki trenutak, no sada sve to pada u zaborav – nosi se The Audrey brow! Riječ je o obliku koji je ime dobio prema jednoj od največćih holivudskih ikona, glumici Audrey Hepburn.

Prirodni look koji osvaja

Upravo je Hepburn prepoznata po svojoj prirodnoj ljepoti, kao i tome da nije robovala trendovima. Zato se i danas smatra jednom od najljepših žena 20. stoljeća. Njezin znak prepoznavanja svakako su bile kratke šiške kakve je imala u kultnom filmu Breakfast at Tiffany’s, kao i mala crna haljina u kojoj je prodefilirala velikim platnom i osvojila srca obožavatelja. Osim toga, tu su bile i njene prirodne obrve koje su savršeno uokvirile njeno lice.

Riječ je o obliku koji su posljednjih mjeseci prigrlile i brojne poznate dame, a koji nema naglašeni luk kakav se mogao vidjeti u brojnim trendovima oblikovanja obrva. The Audrey Brow su punije obrve ravnije linije, koje su na krajevima stanjene. Iako je riječ o nešto debljim obrvama, one zbog svog prirodnijeg oblika ne izgledaju teško te osvježavaju lice i pogled.  

Savršen odabir za svaki oblik lica

Na dodjeli Oscara proteklog mjeseca ovaj je look predstavila glumica Zoë Kravitz, koja je i s kratkim šiškama mnoge podsjetila na holivudsku divu. Potom se ovaj trend mogao vidjeti i na modelima Kendall Jenner te Joan Smalls.

Ako vaše obrve nisu prirodno punije, možete posegnuti za make-up proizvodima koji će vam pomoći postići ovaj izgled. Uvijek je dobro imati kvalitetnu olovku i četkicu koje će pomoći popuniti eventualne praznine u obrvama. Važno je samo zapamtiti kako kod ovog tipa obrva ne smije biti naglašenog luka. Stručnjaci se također slažu kako s ovakvim oblikom obrva ne možete pogriješiti. Naime, on pristaje svakom obliku lica i dobro podnosi sve vrste make-upa.

Foto: Profimedia

Preporuka

Zatvori