Jedan od najpopularnijih make up brendova današnjice postao nam je bliži no ikad

Jedan od najpopularnijih make up brendova današnjice postao nam je bliži no ikad

2016. godine s poslovanjem je započeo jedan zanimljivi mladi make up brend koji će u vrlo kratkom vremenu steći svjetsku popularnost, a danas je svima nama dobro poznat kao Milk Makeup. Te 2016. zajedničkim su ga snagama pokrenuli osnivači poznatog američkog fotografskog studija Milk Studios, koji posluje u New Yorku i Los Angelesu; Zanna Roberts Rassi, nekadašnja modna urednica i zvijezda street stylea i njen suprug Mazdak Rassi, a u podvigu s make upom pridružila im se i Dianna Ruth, zadužena za razvoj proizvoda i Georgie Greville, kreativni direktor. Milk Makeup rodio se u New Yorku, u kojem je bračni par Rassi već imao brojne veze u svijetu mode i umjetnosti, pa mu je već u prvoj godini pošlo za rukom u potpunosti šarmirati američku beauty publiku – ne samo poznanstvima, već i inovativnim formulama, vizualnim identitetom i mudrom marketinškom strategijom.

Reklo bi se da je Milk Makeup kroz Sephorinu prodajnu mrežu brzo postao omiljen među njujorškim milenijalcima, no za njega danas znaju i svi ostali; beauty urednice, blogerice i influencerice nižu hvalospjeve o njemu na društvenim mrežama (Instagram je općenito odigrao veliku ulogu u pozicioniranju Milk Makeupa na svjetsku beauty mapu), a osim u New Yorku, tražen je i ‘preko bare’. Zato su se britanske potrošačice jučer doslovno raspametile kada je objavljena vijest kako Milk Makeup po prvi puta dolazi u Veliku Britaniju, jer svoje omiljene proizvode ovog brenda više neće morati na pamet kupovati putem interneta ili na dalekim putovanjima.

Činjenica da je u Englesku stigao posredstvom poznate beauty web trgovine Cult Beauty odlična je i za nas, jer ćemo prvi put i same moći kupovati Milk Makeup proizvode, barem internetskim putem. 28. siječnja datum je njihova lansiranja na Cult Beauty, a tome će prethoditi pop-up store u Londonu, koji će biti otvoren dva dana kako bi sve zaljubljenice u make up mogle uživo isprobati i doživjeti proizvode.

Zašto je Milk Makeup super?

Brend je cruelty-free i od proljeća 2018. potpuno veganski – bez meda, pčelinjeg voska, želatine i sličnih sastojaka. Koncipiran je tako da ćete u njegovom asortimanu pronaći sav make up koji vam treba za vašu užurbanu svakodnevicu, kada nemate vremena zastati i posvetiti se svom make upu, no svejedno želite izgledati dobro. Milk Makeup proizvodi tu ulaze u priču, jer se svi mogu nanositi ‘on the go’, bez kistova i drugog make up alata, prstima, a ponekad čak i bez ogledala.

Formule se lako nanose i lako blendaju, a mogu se koristiti na niz načina, pa već u jednom proizvodu dobivate učinak njih nekoliko, što je idealno za svaki radni dan ili za putovanja. Osim što moraju biti jednostavni za korištenje, Milk Makeup proizvodi moraju biti sigurni za korištenje (oslobođeni štetnih sastojaka i dobri za kožu), ali i učinkoviti i visokih performansi, zbog čega brend za razliku od konkurencije ne izbacuje nove proizvode kao na traci. Milk Makeup od početaka je zagovarao ‘clean beauty’ koncept make upa bez parabena, sulfata ili mineralnih ulja, istovremeno bogatog alternativnim prirodnim sastojcima poput ekstrakta lubenice i mango maslaca.

Bestselleri brenda:

Milk Makeup Cooling Water

Milk Makeup Blur Liquid Matte Foundation

Milk Makeup Watermelon Brightening Serum

Milk Makeup Flex Concealer

Milk Makeup KUSH High Volume Mascara

Milk Makeup Blur Stick

Milk Makeup Holographic Stick

Milk Makeup Lip & Cheek Stick

Foto: Instagram, Milk Makeup

Učitati još
Zatvori