Nova Maybelline paleta miriši na limunadu

Nova Maybelline paleta miriši na limunadu

Otkako je počeo s ‘teaserima’ na Instagramu ranije ove godine, Maybelline je mnogima zagolicao maštu novom paletom koju se sprema izbaciti na tržište. Prvo smo vidjeli njene nijanse koje su korištene na modelima u backstageu revije dizajnera Jasona Wua, zatim smo imali priliku saznati kako će paleta vizualno izgledati, a naposljetku došao je i možda najveći razlog za uzbuđenje – ova paleta sjenila mirisat će na limunadu!

Maybelline Lemonade Craze paleta

Njeno ime inače je Lemonade Craze i donosi 12 nijansi mekane i lijepo pigmentirane formule koja se vrlo lako blenda. Od 12 nijansi, jedna je i žuta, a to je jedan mali znak trenda žutog make upa, za koji mnogi predviđaju kako će se razmahati u toplijoj, naročito ljetnoj sezoni. Žutoj nijansi pridružuju se i različite ‘nude’ nijanse, zlatne i ružičaste, za sve žene koje žutu boju ipak ne smatraju pretjerano nosivom. Tako će se žuta moći spojiti s nekom drugom, roskastom ili zemljanom nijansom i stvoriti osvježavajući ljetni look.

Limunada kao inspiracija

A onda dolazimo i do najboljeg dijela – Maybelline je po uzoru na Too Faced svojoj paleti odlučio dodatni neodoljivi miris, a u ovom slučaju radi se o osvježavajućim citrusnim notama. Paleta se zasad prodaje na Amazonu, no uskoro se brend sprema i na njeno globalno predstavljanje.

 

Foto: Instagram, Maybelline

Učitati još
Zatvori