Upravo smo pronašli dupe za kultnu Sky High maskaru čija cijena je upola manja
Upravo smo pronašli dupe za kultnu Sky High maskaru čija cijena je upola manja

Upravo smo pronašli dupe za kultnu Sky High
maskaru čija cijena je upola manja

Pronaći maskaru koja je najbolja od najboljih nije jednostavan zadatak. Ne možete je isprobati prije nego što je kupite, a otkrit ćete jeste li pogodili ‘onu pravu’ tek nakon što ste ju koristili barem nekoliko dana, ako ne i tjedana, jer ponekad je i to teško procijeniti na prvu. Srećom, postoje maskare koje su jednako dobre kao i luksuzni primjerci. Za svaku maskaru koja je neobično skupocjena, postoji jednako toliko povoljnih maskara koje nude slične, ako ne i bolje rezultate. Nepotrebno je reći da veća cijena ne znači nužno i bolje karakteristike maskare. Trik je samo u tome da nađete onu pravu. Često upravo povoljne maskare budu one koje na kraju postanu kultni klasici.

Pronašli smo novi dupe

Kako to obično biva u modnom, ali i beauty svijetu, high end proizvodi često dobiju svoje dupe verzije. Dupe je naziv za određeni pristupačniji proizvod koji je vrlo sličan nekom dizajnerskom ili skupocjenom proizvodu.  Tako imamo razne dupliće dizajnerskih cipela i torbi te korektora, ruževa i maskara. No, nije tako čest slučaj da i dupe proizvodi dobiju svoje dupliće. Upravo smo otkrili jedan dupe kultnog dupe proizvoda. Riječ je o maskari vrlo pristupačnog beauty brenda essencelash With Out Limits.

Hourglass, Benefit, Maybelline, essence

Maskara essence lash With Out Limits smatra se dupe-om Maybelline-ove kultne Sky High maskare, dok se Sky High smatra duplićem Hourglass-ove Unlocked Instant Extensions maskare i Benefit BADgal BANG! Volumizing maskare. Zanimljivo, zar ne?

essence maskara

Inovativna i fleksibilna elastomerna četkica essence maskare doseže i najkraće trepavice za ultra-produžene trepavice i voluminozni izgled. Također je oftalmološki testirana i prikladna za osobe koje nose kontaktne leće. Cijena essence lash With Out Limits je simboličnih 4,20 eura, dok je za Sky High potrebno izdvojiti 10,60 eura.

Foto: Instagram (@naomigenes, @essence_cosmetics), dm, essence

Učitati još
Zatvori