Instant Eraser je #1 korektor u Europi*, a mi vam otkrivamo zašto
Instant Eraser je #1 korektor u Europi*, a mi vam otkrivamo zašto

Instant Eraser je #1 korektor u Europi*,
a mi vam otkrivamo zašto

Vjerujemo da, posebice danas zahvaljujući društvenoj mreži Tik Tok, ne postoji osoba koja nije čula za Maybellineov legendarni korektor, Instant Age Rewind Eraser Concealer. Neki ga pamte i koriste toliko dugo da znaju kako se nekoć zvao Instant Age Rewind, pa i The Eraser Eye – no bez obzira na promjene dizajna ili imena, ostao je jednako moćan i kvalitetan drogerijski korektor.

Korektor vrijedan pažnje

Ovo je, usudili bismo se reći, prvi drogerijski korektor koji je ušao u legendu jer je omogućio pokrivnost kakvu nitko do tada u drogeriji. U trenu, kada je glamurozni makeup postao trendi, doista nijedan drogerijski korektor nije ponudio toliku pokrivnost, što podočnjaka što prištića, kao on!

Kroz godine smo vidjeli kako od dvije nijanse, prerasta u širi spektar boja kojega danas krase i nijanse za neutralizaciju podočnjaka, diskoloracija i crvenila, kao i idealni tonovi za konturiranje. No Instant Age Rewind Eraser Concealer nije samo korektor koji prekriva, korigira i konturira u jednom potezu –njegova formula je danas još više poboljšana – sada nudi hidrataciju* i pokrivnost do 12 sati!

Zašto ga volimo?

Jeste li znali da vaš najdraži korektor funkcionira toliko dobro jer je jedan od njegovih benefita neulaženje proizvoda u bore? Uz to, krasi ga veganska formula*, srednja pokrivnost i lagana kremasta tekstura. Radi toga, ovaj proizvod se fantastično stapa s kožom.

Također, 8 nijansi u kojima dolazi se lijepo prilagođavaju tonu kože, pa nije problem ne možete li pronaći baš idealnu nijansu za sebe – jer će se već ona najsličnija, vašem tonu savršeno prilagoditi. Uz to, spužvasti aplikator nije tu bez veze! Uz njega možete preciznije pozicionirati korektor kako biste postigli točno ono što želite – pokrili podočnjake na specifičan način, konturirali vilicu ili obraze, neutralizirali boju oko usana ili pak pokrili druge nepravilnosti na licu.

maybelline

A što je novo?

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Concealer sada nudi hidrataciju* i pokrivnost do 12 sati! Naime, formula je poboljšana ovlaživačima koji tijekom nošenja korektora nude osjećaj ugode i izgled hidrirane kože, no istovremeno ostaje jednako postojan.

Ovaj pomak u formuli približit će omiljeni korektor i makeup obožavateljima sa suhom kožom, kako su ga dosad preferirali oni mješovite i masne kože.

Maybelline

Nova formula već je dostupna u drogerijama diljem Hrvatske.

*bez sastojaka životinjskog porijekla
*Bazirano na Nielsen IQ RMS podacima za kategoriju korektora, za period od 12 mjesec, zaključno s krajem travnja 2022. godine, za ukupno 15 zemalja, koje predstavljaju 81,5% europskog BND-a, cijelo maloprodajno tržište, prema količinskoj prodaji.

Foto: Unsplash, Maybelline, iStock

Učitati još
Zatvori