Saznajte kada u Hrvatsku dolazi make up Gigi Hadid za Maybelline

Saznajte kada u Hrvatsku dolazi make up
Gigi Hadid za Maybelline

Kao što vam je već sigurno poznato, jedna od najtraženijih mladih top modela, Gigi Hadid, u suradnji s američkim beauty brendom Maybelline dizajnirala je vlastitu kolekciju make upa koji nosi njeno ime. Veliki interes koji je izazvala diljem svijeta, potaknuo je mnoge Hrvatice na jedno pitanje: kada će, i hoće li uopće, ova make up kolekcija biti dostupna i kod nas?

Dobra je vijest da hoće, i to vrlo skoro. Ekskluzivna i limitirana linija make upa za kupnju će postati dostupna 10. prosinca, i to preko ekupi.hr internet trgovine.

Gigi Hadid x Maybelline proizvodi dostupni u Hrvatskoj

Proizvodi iz kolekcije Gigi Hadid za Maybelline koje ćete moći nabaviti su raznovrsni. U prodaji će se naći 2 palete sjenila sa 6 nijansi koje će vam omogućiti kreiranje looka poput Gigi Hadid u samo nekoliko minuta. Zatim je tu paleta za konturiranje očiju s 5 kremastih mat sjenila, tuš za kapke u gelu, primer u boji lagane teksture koji će vam omogućiti postizanje prirodnog izgleda, tekući highlighter s primjesom hladnog podtona za stvaranje svježeg make up looka… Naposljetku, tu će se naći i proizvodi za usne – kremasti mat ruževi i olovke za usne nude i crvene nijanse, idealne za stvaranje dnevnog i večernjeg looka. Cijene proizvoda kretat će se između 49,90kn i 97,90kn.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori