Novi MAC Studio Radiance Primer postat će go-to beauty proizvod ljeta

Novi MAC Studio Radiance Primer postat će
go-to beauty proizvod ljeta

Kada govorimo o savršenom make-up looku uvijek ističemo kako je baza izrazito bitna. Odnosno, dobra hidratantna krema s SFP-om i primer se ističu kao must-have proizvodi koji će osigurati da vaša šminka ostane postojana cijeli dan. Potraga za savršenim primerom ponekad može biti težak zadatak, važno je uzeti u obzir tip kože i njegovu formulaciju. S dolaskom lijepog i sunčanog vremena posežemo za laganijim teksturama koje neće biti teške na našoj koži.

MAC Studio Radiance Primer idealan je za nadolazeće ljetne dane

Jedan takav proizvod upravo je i Novi MAC Studio Radiance Primer. Ovo je primer koji neće biti težak, već će vam podariti osam sati hidratacije i blistavosti. Jedna od MAC Senior Make-up vizažistica iz Australije kaže – „Obožavam koliko je lagan na koži i koliko svježine pruža, te je zbog toga postao nezaobilazan dio moje make-up torbice.“ Također, ističe kako „Pomaže i kod veoma suhe kože, licu daruje blistavost istovremeno djelujući poput magneta koji „zaključava“ hidrataciju i drži podlogu na mjestu.“

Ovaj primer je toliko poseban jer je riječ o hibridnoj gel formuli s Moisture-Reserve tehnologijom koja sadrži kvalitetne sastojke poput hijaluronske kiseline i glicerina koji pružaju trenutnu, ali i dugotrajnu svježinu. Formula je također obogaćena vitaminom E, jojoba i maslinovim uljem koji pružaju prirodnu blistavost, stoga primer možete nositi samostalno ili u kombinaciji s vašom omiljenom podlogom.

Ovaj primer možete optimalno kombinirati s MAC puderima, a evo i kako! Za postizanje glowy-mat looka primer stavite ispod legendarnog Studio Fix tekućeg pudera. Za hidratizirani, blistavi finiš kombinirajte ga s laganijom Studio Radiance Face&Body tekućom podlogom. A ako poželite promijeniti finiš pudera, iz mat u blistavi, dodajte malu količinu primera i pomiješate ga s vašom podlogom prije nanošenja.

Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky primer dostupan je u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Cenatr i Ilica 7) te online na Fabuspot.com po cijeni od 249,00kn.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori