Stigla je raskošna M.A.C Holiday kolekcija

Stigla je raskošna M.A.C Holiday kolekcija

Nalazimo se korak do blagdanske sezone za koju su beauty brendovi i ove godine pripremili svoje najraskošnije kolekcije koje će savršeno začiniti i istaknuti naš blagdanski look. Dašak glittera, bogatih crvenih tonova i metalik sjaja nalaze u središtu jedne od najiščekivanijih holiday kolekcija – one s potpisom svima omiljenog make up brenda M.A.C Cosmetics.

RASKOŠNA M.A.C COSMETICS HOLIDAY KOLEKCIJA

Kraj godine make up brend M.A.C Cosmetics rezervirao je za sve one ne tako obične, sjajne stvari koje će blagdansku sezonu učiniti još posebnijom, raskošnijom i glamuroznijom. Uz najnoviju M.A.C Holiday kolekciju ovih ćete blagdana lako izbaciti iz svog života sve što je obično i zaputite se na uzbudljivo putovanje sa „Shiny Pretty Things“ kolekcijom kojom vladaju žarke, blistave boje kaleidoskopa. Od planetarno popularnih M.A.C ruževa u nijansama bobičastog voća i crvene boje do metalik sjenila koja će istaknuti vaš pogled, M.A.C kolekcija donosi novo zaigrano izdanje blagdanskih beauty klasika uz pomoću kojih ćete ove godine stvoriti savršeni glamurozni look s trendi pomakom.

Shiny Pretty Things kolekcija sadrži sjajila, sjenila, eye linere, ruževe i highlightere optočene šljokicama i blistavim česticama. Osim sjajnih proizvoda u kolekciji se nalaze i setovi sjenila, ruževa, highlightera kojima nećete moći odoljeti, a mogu biti i savršen poklon.

Posjetite MAC prodajna mjesta u Zagrebu (Arena centar i Ilica 7) i Splitu (Morpurgova poljana), i pronađite svoju idealnu blagdansku kombinaciju.

Foto: M.A.C Cosmetics

Učitati još
Zatvori